Va temeti de o experienta erotica de grup? Aveti si de ce!

Sexul in grup este mediul destinat sa scoata la lumina … toata mizeria interioara a oricaruia dintre noi.

Si in general ceea ce numim dragoste si respect in relatii este … exact preocuparea pentru acel cadru de relationare in care … mizeria sa nu fie rascolita, …  pentru a o putea acoperi cu aparente de bun simt, iubire, etc.

Faptul ca aceasta mizerie exista, nu este o problema intrucat pana gandim si evaluam viata cu ”capul” nostru … societatea si familia a avut grija sa ne suprasatureze de gunoi. Deci starea de fapt nu este nici grava, nici imputabila cuiva.

Grav este ca investim toate resursele si forta noastra interioara sa ne ascundem perversitatea, pentru ca ea sa prospere.

O protejam cu atat pasiune, pt ca ne-am identificat complet cu ea. Umanitatea noastra a fost sacrificata pe altarul perversiunii cu tot ce presupune ea: superioritatile, ipocriziile, posesivitatile, incorectitudinea.

Toti partenerii posesivi si patrunsi de propria importanta … vor de la relatiile lor doar contextul in care … comportamentul iubitului să-i declare si consfinteasca superioritatea asupra oricarei alte persoane de acelasi sex.

Iar cand ajungi intr-o experienta sexuala in grup cu un astfel de continut … tot ce tineai ascuns sub masca manierelor, prieteniei sau iubirii  iese la lumina exact precum un balon tinut sub apa.

Cand ai ajuns cu superiorități si nesimțiri la  sex in grup … oricat de seducatoare iti parea in fantasmele tale experienta in care ai ajuns  … imediat ce-ți vezi partenerul că se simte bine cu alte femei … si constați in forma cea mai directa … ca tu nu esti singura femeie din univers care este atractiva pt partenerul tau … ajungi in iad intr-o clipita.

De fapt nu ajungi nicaieri … doar a aparut cadrul care scoate la lumina omul care ai fost  tot timpul.

Fața iți va deveni intunecata, incrancenată si plina ură pe intreg universul pt ca si-o permis sa-ti ignore pretentiile ridicole de buric al pamantului.

”Oamenii urasc adevarul . Din fericire adevarului i se rupe.”
Nu stiu cine o zis-o, dar o zis-o tare bine.

219270f2b2fa430e0c5a1ff95089c467Daca insa ai pastra o minima decenta,  a-i multumi cerului ca-ți releva atât de acut ipocrizia in care ti-ai irosit viata si relatia de până atunci.

Sigur ca situatia este similara si in cazul competiției dintre bărbați când iși văd iubita iubită de altul, dar pentru ca luptele dintre femei sunt mai viscerale si crude am ales sa iau ca exemplu problematica competiei dintre femei.

Majoritatea celor imaturi … in asemena contexte se înneaca de ură sau ajung la cele mai stupide comportamente.

Dupa o experienta de asta in care a-i ratat smerenia si sinceritatea, femeia nu mai investeste decat in presiuni constante asupra partenerului, … amenintand, victimizandu-se sau santajand in speranța găsirii vreunei slabiciuni care să o puna in pozitia de a nu mai trebui sa treaca printr-un moment de ”umilinta” … in care sa constate adevarul ca nu este singurul lucru atragator din univers.

Este evident că suntem cu totii oameni simpli … dar nu subestimati niciodata absurditatea ego-urilor noastre.

In fapt, umilirea care o traiesti in astfel de situaăii este exact pe măsura superiorității cu care te raportezi tu la celelalte femei.

Iar culmea culmilor este ca gasesti aceste reactii viscerale de ură la femei care inteleg cat de firesc este interesul sau atractiile lor pt mai multi  indivizi.

Dar când traiesc pe pielea lor  faptul ca nu sunt singurele femei atractive nici chiar pentru ”iubitul” lor, li se darama esafodul iluziilor lor de importanta.

Iar asta este extrem de chinuitor, întrucat doar asta ai crezut si ai vrut sa fii.

Cand ai investit o viata sa cauti orice avantaj care sa-ti justifice superioritatea si constati ca nu esti superioară tuturor… toata lumea ta interioară se prabuseste … ca dovada a valorilor pe care se sprijinea.

De aici senzația că ”cerul cade pe tine” sau  că ”te sufoci”.

Prima tentatie a celor care s-au lovit de iadul lipsei de bun simt si smerenie  … este sa revina la povestile traditionale de dragoste si fidelitate … in care de fapt nu fac decat sa-si protejeze perversitatea si posesivitatile.

În foarte scurta vreme cei care-si consfintesc fidelitatea prin angajamente … vor intelege ca trebuie sa fenteze cumva … intrucat angajamentele astea fac insipida orice relatie … si extrem de atragatoare oricare alta experienta erotica.

Cei mai experiementati sau mai maturi  … inteleg ca pe acesta directie … ii asteapta dupa colt  iadul plictiselii si ipocriziei  … si cauta o varianta de relationare sexuala mai libera care sa le protejeze imaginea de ”vioara intai”.

Ii vorba de un soi de reguli nescrise si nespuse in care …
ai grija sa nu te simti prea bine cu ”competitia” partenerului tau
si mai ales ai grija ca partenerul sa ramana cu senzatia ca controleaza lucrurile si nimic nu se petrece fara supervizarea lui.

In situatiile astea vei fi tot timpul atent sa nu cumva sa cazi intr-un moment de completa naturalete … in care sa se vada ca te simti f bine … si sa-ti ranesti astfel partenerul.

Sigur ca situatia asta este un important pas spre deschidere si eliberare de ipocrizie, dar inca la acest nivel sexul in grup este tensionat si dificil. Cu atatea constangeri si griji pt sensibilitatile celorlalti sau pentru propriile slabiciuni, sansele sa traiesti ceva autentic si profund sunt  destul de mici. Erotismul inseamna naturalete iar acestea sunt incompatibile cu orice tensiune.

Pentru o experienta erotica memorabila este nenegociabil sa intelegi ca mizeriile tale te privesc strict, ca in nici un caz nu trebuie ascunse iar contextul in care acestea iti sunt rascolite sunt mari oportunitati de a le vedea, aborda si depasi.

53c978d60bc4c935f970b5fb15adf5be

 

Imediat ce ai inteles asta cu adevarat devii absolut pregatit pt experiente erotice de grup intrucat orice slabiciune care apare … va fi atent recunoscuta, gestionata si depasita … inclusiv cu ajutorul celorlalti … amintindu-ti ce conteaza si este important pt tine: libertatea, prietenia, erotismul.

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.