Structura tridimensionala a feminitatii

Femeia este o fiinta tridimensionala nepretuia si fiecare din aceste 3 dimensiuni se cere satisfacuta in relatia cu barbatii.Prima dimensiune este vulnerabilitatea si cuprinde atat copilul din femeie cu nesigurantele lui, cat si acea parte nevoita sa-si perceapa si sa-si accepte limitele, defectele, slabiciunile. Aceasta dimensiune este satisfacuta de tandrete ceea ce inseamna imbratisari stanse (contact pe suprafete mari)… si penetrari frecvente, dar superficiale, saruturi apasate si lungi sau usoare si dese.

A doua dimensiune este cea visceral-energetica care cuprinde ceea ce toti intelegem prin partea salbatica a femeii. Este de fapt esenta identitatii feminine Este detesat partea cea mai puternica si relevanta pt identitatea ei si este satisfacuta de dominare si ceea ce se intelege prin hard sex: adica fermitate in atitudine si control al pozitiilor, penetrari adanci, lovituri puternice, stangulari, palmi, imobilizari sau chiar violenta pt cele mai curajoase. Aceasta parte este provocarea si testul suprem al filonului de barbatie din barbat, acolo unde el exista. Este si partea care inspaimata, pana la panica pe alocuri, barbatul care inca nu si-a gasit si finisat identitatea in jurul propriei sensibilitatii si sinceritati.  Pana cand barbatul nu-si gaseste centrul de sensibilitate … nu-si gaseste nici fundatia care-i da stabilitatea minima de pe care poate privi, contempla si intelege feminitatea.

A treia este dimensiunea mental-conceptuala-decizionala care se vrea dimensiunea hotaratoare (desi nu este) axata preponderent pe inteligență . Partea aceasta a femeii este satisfacuta de capacitatea barbatului de a raspunde adevaratelor ei nevoi si de a o vedea dincolo de politicile relationale sau a afirmatiilor ei. Partea aceasta mai este satisfacuta de prietenia totala, vecina cu complicitatea si intimitatea maxima, acolo unde se intalnesc inteligente sau luciditati apropiate.

c4207847b68fdb11c1b50bb640005d1e

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.