Disponibilitatea femeilor pentru sex nu trebuie confundată cu disponibilitatea pentru nesimtirea si aroganța barbatului prost

2788a4f510d3c68bc2a9f710bf05badc
1. Putine lucruri imi displac mai tare la un barbat decat nesimtirea de a considera ca, daca o femeie este deschisa si disponibila sexual, … el barbatul ’’destept si orientat’’ isi poate permite nesimtirea de a o folosi sau a incerca sa o faca, intr-un dezinteres total pt ceea ce reprezinta ea ca om si femeie, dincolo de partea ei sexuala si bineinteles fara sa se asigure ca disponibilitatea ei este …si pentru el.Sunt barbati care cred ca deschiderea lejera a unor femei catre erotism presupune obligatoriu deschiderea erotica catre oricine, in orice conditii.

Si multi dintre ”desteptii si orientatii” la care fac referire isi imagineaza ca pentru simplul fapt ca sunt frumusei, bine facuti si gelați pot pretinde sa fie serviti si adulati de orice femeie careia ii fac ”onoarea” să li se ofere cu ’’generozitate’’ si mai ales daca este tipologia de femei la care fac referire.

Si evident ca admir orice femeie care, imediat ce înțelege cu cine are de-a face si fara sa stea pe ganduri, refuza ”pretenii” mei nesimtiti si gelati in favoarea barbatilor ”obisnuiti”, dar cu veritabil simt al bunului simt.

2. O alta categorie de barbati care-mi zgarie bunul meu simt natural sunt cei pentru care interesul minimal al unei femei pentru ei il interpreteaza rapid ca o disponibilitate totală, neintelegand ca procesul apropierii, desi poate fi foarte rapid, urmeaza in general niste etape care presupun semnale de deschidere ce trebuie oferite si obtinute in ritmul in care fiecare este dispus sa le ofere.

Nu uitati niciodata ca in relatii o usa intredeschisa nu este o invitatie de intrare, ci o diponibilitate pentru evaluare.

Orice inchidere a usii deschise initial, este fireasca si de asteptat pentru oricine intelege minimal bunul simt relational.

Nu uitati ca in modul in care acceptati ca usile sa se inchida poate sta motivatia redeschiderii ei.

Lumile noastre interioare, pe baza carora ne luam deciziile, sunt complexe si nu rareori tulburi … si oricine iese din preocuparea exclusiva pentru interesele lui imediate … intelege dificultatile celuilalt de a se decide si apropia oferind intreg spatiul de care are nevoie pentru o evaluare si decizie relaxata.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.