lnvulnerabilitatea prieteniei ancestrale dintre feminitatea si masculinitatea primordială

Faptul că purtătorii de coaie si pizdă se tradeaza, saboteaza, controleaza, manipuleaza si dezamagesc constant unii pe altii, de foarte multa vreme, nu afecteaza deloc prietenia si legatura ancestrala dintre feminitate si masculinitate. Situatia confictuala in care se gasesc barbatii contemporani nu spune despre ei decat ca intre purtatorii de coaie si energia primordiala masculina cu caracteristicile ei … NU ESTE NICI O LEGATURA.Si nu este nici o legatura, intrucată purtatorii nepretuitelor ”bijuterii” ignoră fara sa ezite mesajele care vin pe filiera sensibilitatii lor, in favoarea  iluziilor de superioritate care le justifica orice pretentie.

La fel, purtătoarele de corpuri feminine sunt straine de propria lor feminitate ce asteapta in ele rabdător, in stare potentiala, … in speranta unui licăr de constienta si intelepciune care s-o trezeasca la viata, aducand-o in manifestare.

Tot ce inseamna:
conflict intre barbati si femei,
dispret fața de sexualitate,
sentimentul de umilinta in fata nevoilor de contact si experienta cu sexul opus,
sau suferinta refuzului …
este strict opera si perspectivele partilor noastre denaturate si inconstiente, straine de energiile primordiale care ne definesc esenta.

Feminitatea si masculinitatea ancestrala a nascut in imbratisarea lor neconditionata intreaga existenta si experienta umana si cu toată nebunia si degradarea individuala la care punem din plin umarul cu totii,…
aceste doua aspecte ale vietii nu s-au despartit o clipa si nu s-au tradat vreodata.

Si nu au facut-o pentru ca imbratisarea lor este magică, nascand clipa de clipa noi valuri de extaz, intelpciune si sens.

Cei putini care au depasit tentatia importantei pesonale si s-au eliberat macar partial de sedarea prostiei inconstientei … nu mai pot cadea in capcana vreunui conflict sau competitie cu sexul opus, ci dimpotriva inteleg ca relationarea dintre ei este provocarea aspiratiei de a se elibera si regasi conștient.

Orice esec in trezirea energiei primordiale a celuilalt nu face decat sa alimeteze noi nivele de motivatie, exact cum suferinta unui prieten este inacceptabilă cata vreme ma poti face ceva.

Intalnirea constienta (imbratisarea constienta) a acestor energii in experienta umana este detasat cea mai puternica forta ce poate trasnforma lumea, dintr-un teatru de razboi generalizat pe fata sau pe la spate, intr-o scena erotica cu infinite pozitii, murată de pace, intelepciune si extaz.

Nu intalnirea unor indivizi potriviti (ideali) de sex opus fac sa apara sensul si stralucirea pe fetele lor, ci intalnirea constienta a energiilor primordiale care se recunosc prin ei intr-o masura mai mare sau mai mică.

Sigur ca acestea se vor recunoaste si imbratisa oriunde se vor intalni, indiferent prin cine se manifestă, cu atat mai mult cu cat fiecare manifestare autentică este ”enervant” de originala si irepetabilă.

Iar erotismul explodează oriunde si in orice context cele doua forte de regasesc.

Dar daca esti doar o gazda controlata de  parazitului inconstientei si pretentiilor lui de superioritate, …  libertatea nenegociabila a acestor energii iti vor arde rau nesimtirea importantei.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.