Ipocrizia din spatele temerii femeilor de a fi abandonate după primul sex

Aveti aici intrebarea unui prieten frustrat de dificultatea accesului la cracii preferatelor lui:   De ce sunt speriate unele femei asa de mult de sex? mai multe imi zic ca nu vor sa faca sex din principiu pentru ca au tot fost ranite de unii. Si daca ar face sex, pe urma nu ar avea garantia ca tipul nu le-ar parasi imediat . De unde vine chestia asta?”

Răspuns:
Foarte multă inconștiență si ipocrizie se ascunde in afirmatiile de genu’ ăsta, chiar daca pe alocuri ai putea gasi motive rezonabile pentru o astfel de alegere. Să mă explic:

1. Refuzul din principiu al sexului de catre femei (vezi  mai sus:  ” nu vor sa faca sex din principiu” ) este o glumă slabă, in fapt o obiecție falsă, vândută celor cu care nu vor să faca sex, … pt ca nu-s suficient de atractivi pt ele.
Pentru barbații frumosi, vitali, abili, autentici sau foarte increzatori, care le activează sexual, sau le validează puternic, nu doar că sunt disponibile, …  dar ar risca orice pt ”o bucată” din ei. Iar femeile, spre deosebire de bărbați, chiar riscă pentru ceea ce le dă sens.

Femeile evita sexul, doar cand au probleme grave de sanatate sau psihice, cand au complexe si se tem de refuzuri sau esecuri, sau cand nu ajung decat la barbati care nu le atrag.

2.  Intr-adevar, ca majoritatea oamenilor de pe această planetă, si femeile au fost rănite, dar, in majoritatea cazurilor, este vorba de ranirea setimentelor de importanță, prin esecul de a controla un barbat prin sex. Când, ca femeie, nu-ti poti recunoste si accepta nevoia fireasca de sex, trebuie să-ți creezi o poveste ca să-ti dai voie să faci sex, fara să te simți pramatie.

Barbații ratați ce suntem vom profita de oportunitatea de a le minti usor si minciuni le vom oferi ca să le futem. Daca insă chiar am fi bărbați, …  nu ne-am compromite mintindu-le pentru a ajunge la fundu’ lor, ci dimpotrivă am vrea să fim doriti decis si asumat, doar pentru ceea ce suntem si in nici un caz pentru abureala cu care le prostim.

4caeb942953f4b6fa872f2aea94d5a27

Sigur că femeile au motive bune să acuze minciuna barbatului, dar mult mai corect ar fi să-și vadă:

a. ipocrizia de a nu accepta ca in definitiv isi doresc si au nevoie de sexul simplu, fara povesti, cel putin la fel de mult ca orice barbat care ajunge să le fută.

b. nesimtirea pretentiilor de superioritate, in baza cărora isi imagineaza ca pizda lor le dă dreptul de a pretinde angajamente si obediență din partea barbatului.

3. Bărbatul nu părăseste o femeie pentru ca face sex cu el. El pleacă si nu o mai caută, daca asta este situatia, pentru că:

a. doar atat a vrut de la ea de la inceput, dar evident că nu-i putea spune asta, pentru că-i f probabil ca tipa să se dea ranita in importanta ei si să-l refuze, desi la fel de probabil este că avea nevoie de sex ca de aer. Bineinteles ca situatia nu-l exonereaza pe barbat de lipsa de respect pentru femeie si pentru el insuși, dar la fel de evidentă este si ipocrizia femeilor.

b. ceea ce a cunoscut suplimentar, in experienta sexului, nu este suficient de interesant pentru a merge mai departe.

4. Bărbații au o vină si o responsabilitate imensă in frica, rezervele sau inconstiența femeilor de a-si asuma sexualitatea si a recunoaste ca au nevoie de sex, de obicei foarte mult. Pentru ca nu pot recunoaste nici față de ele insele uneori, trebuie să pretindă iubire, să joace teatru si să facă din orice experință cu barbatii o dovadă a ”cuminteniei” lor, pe care cu adevărat barbatii nu dau doi bani. Dar asta am lamurit-o, sper eu, … aici : https://www.fiiconstient.ro//?p=2070

Sigur că sunt barbati cu care femeile pot fi ele insele, .. dar prea putini, asa ca majoritatea femeilor trăiesc in confuzii si conflicte interioare care le consumă.
Tocmai aceste confuzii si conflicte vizeaza tot ce fac eu pe-aici, si nu numai. 🙂

5. Garantii că o femeie nu va fi parăsita imediat după sex, sau oricand pe parcursul relatiei, nu pot exista. Dar pentru o femeie este esential să inteleagă că nu este parăsită pentru că a facut sex, …  ci pentru că doar atat a vrut barbatul de la ea, …  si ceea ce a aflat suplimentar in experiența erotica nu a schimbat nimic din intentiile initiale. Si cred că am lămurit mai sus de ce nu recunosc asta barbatii de la inceput. Pe de altă parte, in același fel procedează si femeile cu bărbații, in situații cand ele sunt intr-o pozitie similară.

6. Indiferent de ce anume vrea barbatul sau femeia de la celălalt …

a.  cand fiecare oferă celuilalt confortul de a fi el insusi, inclusiv acela de a-ti spune ca vrea doar sex sau o relatie deschisă  …

si

b.  cand experienta erotica dovedeste compatibilitati consistente, sau macar promisiunea unor experiente ”incarcate”,

indiferent de intentiile initiale, totul se poate schimba peste noapte.

399f23f206df20d0eb698fa296a1ca4b

Am mai spus-o: aventuri ce se vreau de o noapte pot duce la relatii vesnice, la fel cum relatii ce se vand ca indestructibile se pot termina peste noapte.

7. Ceea ce suntem conditioneaza evolutia unei relatii si intentiile noastre naive nu fac doi bani cand ne cunoastem prea putin, iar constiența si experiența noastra este neglijabila.

Daca vreți sanșa la ceva adevarat si durabil in relatii:

a. renuntați la visele idilice si pretentiile de superioritate,
b. incurajati adevarul si creati confortul ca celălalt să se simta in siguranta, fiind sincer
c. acordati libertate TOTALĂ
d. fiti onesti si recunoasteți ca tot ce ati primit inseamna foarte mult
e. fiti, in consecință, recunoscatori pt experiența avuta
f. si priviti indepartarea temporară sau definitivă a oricui, ca fiind ceva natural si firesc pentru ca, SURPRIZĂ, … ASA SI ESTE .


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.