Capcana autocastrarii din ”dragoste”

A avea grija de o femeie inseamna
1. a o intelege in nevoile ei fundamentale de libertate, expresie si senzualitate, si
2. a face diferenta intre aceste necesitati vitale si infinitele capricii sau pretentii, venite pe filiera unui ego sedus de sentimentul importantei si superioritatii.

O femeie nu are cu adevarat nevoie de un barbat care sa-i rezolve problemele, sa-i creasca  copiii, sa-i repare istalatiile,  sau sa-i rezolve comisioanele. Desi asta cer destule dintre ele, ca dovada de dragoste.

Cand insa obtin asta, …  inteleg ca nimic nu le plictiseste mai rau.

In schimb, ea (femeia) poate face mai multe pentru barbat cand acesta o ajuta sa se regaseasca si sa se elibereze de o istorire nesfarsita de conditionare si manipulare.

O femeie are nevoie de un barbat cu care sa poata fi ea insasi 100% si in care sa gaseasca luciditatea care sa-i dea increderea de a se deschide si a se consulta cu el.

Femeia are nevoie de barbatul cu care sa simta ca este vazuta si inteleasa in provocarile care le ridica experienta propriei ei feminitati de care cel mai adesea se teme.

Femeile, chiar daca inca nu au aflat asta despre ele insele, cauta in barbati parteneriat, luciditate, autenticitate si intensitate mai ales erotica, si in nici un caz nu cauta un  ”barbat de casa” sau un amic.

Smerenia  ( acceptarea locului si nivelului tau spiritual uman ) este primul gest de sinceritate cu sine si certificatu de nastere a barbatului.

Pana nu esti capabil sa-ti evaluezi sincer si sa-ti accepti nivelul de maturitate si competenta,  ii vei judeca pe toti pt a te simtii superior, vei investi totul in aparente pt a parea exact ceeace sti ca nu esti: sigur, impacat cu sinele tau, multumit de viata ta.

Cand treuie sa pari pretios ai nevoie ca de aer de validare.  Cand femeile sunt validarea barbatiei tale … nu vei putea suporta adevarul femeilor … pt ca iti va calca in picioare sentimentul importantei in care ai investit totul. . Motiv pt care nici nu-l vei afla intrucat si femeia are planurile ei de a te folosi si indiferent de ceeace vrei sa crezi despre ea , ea va fi ceeace este.  Doar ca tu nu vei avea acces la acel continut.

Regula este simpla pt noi barbatii.

Daca vrem o experienta intensa si permanent revelatoare cu femeile …. trebuie sa invatam ca ele nu sunt nici decoruri ale imaginii noastre si nici furnizoare de incredere in sine sau confort.

Ele ne sunt parteneri existentiali, deocamdata MULT MAI MATURE si MAI VITALE  decat noi, fara de care totul este lipsit de sens si farmec.

Si asta doar pentru ca barbatul se complace de prea multa vreme  intr-o autosuficienta care l-a decuplat de la realitate, prostindu-l .

Barbatul inconstient al zilelor noastre nu mai stie relationa cu femeia decat
1. prin santaj, manipulare, control cand femeia este mai dependenta/slaba
2. sau, cautand sa sa le cumpere bunavointa in cazul femeilor mai puternice oferind bani (confort), angajamente de fidelitate, promisiuni sau compromisuri.

Toate aceste variante de  abordare a relatiilor cu femeile puternice sunt gesturi de autocastrare, intrucat pornesc de la premisa naiva ca ceea ce esti ca barbat in esenta ta nu este suficient pentru a atrage si eventual a o pastra langa tine. Ceea ce este fals, intrucat doar aceasta esenta masculina este necesara pt ca o femeie sa se poata simti interesata si satisfacuta pe termen mediu si  lung.

Orice compromis este de asemenea autocastrare, …  intrucat presupune a te dezice de trairea masculina, care ar jena superioritatile femeii pe care o vrei in viata ta.

Sunt profund recunoscator fiecarui  barbat care intelege sa respecte adevarat si nenegociabil  femintatea si libertatea ei, fara sa se autocastreze cand ajung la acele femei langa care se simt validati sau foarte castigati, … in speranta ca sacrificiul lor le va castiga bunavointa si implict validarea.

Femeile si mai ales cele cu cu incredere in sine (justificata sau nu) simt instantaneu orice neincredere in sine a barbatului si va taia in carne vie pentru a obtine controlul care cred, evident in mod eronat, că le va face fericite.

Femeile nu au nevoie de obedienta de la ”iubitii” lor, ci de  ”coaie”  (fermitate, luciditate) . Si asa cum cred ca v-ati prins deja , nu ma refer doar la cele din pantaloni.

c40d4e8f75df2fd80c4a0070c54434f2Cand renunti la coaie ”din dragoste” ca sa-ti stea ”iubita”  linistita ca nu ai tupeul sa faci ce simti sau vrei … vei afla ca, desi i-ai linist partea cea mai perersa din ea, …  iubita ta nu are nevoie de  un animăluț de companie corcit cu unul de povara.

Femeia are nevoie de un BARBAT. Iar asta , repet , presupune fara exceptie, … coaie.

De preferinta mari si grele.

Iar daca s-a simtit vreodata atrasa de tine … este pt ca lasai senzatia ca ai asa ceva.

Cat de naiv trebuie sa fii ca sa-ti imaginezi ca autocastrarea este o solutie pentru a-ti pastra femeia langa tine.

Autocastrarea este conditia suficienta ca femeia sa-si puna serios intrebarea ce naiba cauta langa un spirit de mamaliga intr-o carcasa de barbat.

Sigur ca sunt si alte interese care o tin langa tine … motiv pt care va suporta un timp mamaliga care te-ai lasat sa devii. Dar chiar de o vei avea LÂNGA tine ea nu va fi CU  tine.

In ce va priveste pe femei  , in secunda in care veți jubila  că v-ati invins competitia si ati pus mana pe un barbat ”bun” , facandu-l sa renunte la libertate si la celelalte prietene sau iubite , … ca sa te poti crede  ca esti cea mai buna  (pana acum ), vei sti ca trebuie sa fii permanent in garda pt a bloca din timp orice apropiere de el a unei femei ”mai bune” ca tine.

Iar asta te va consuma si va face relatia ta un razboi surd.

Libertatea asumata nenegociabil a barbatului tau … este garantia absoluta  ca-ti poati trai si exploata intreg potentialul de feminitate in relatia cu barbatii, fara sa pierzi nimic.

Pt ca niciodata barbatul si prietenul tau nu te va parasi pentru ca traiesti ceva adevarat, intens si frumos cu alt barbat. Ti-a dovedit-o nerenuntand la nici una din femeile importante ale vietii lui pentru altcineva.  NU va renunta nici la tine

Orice relatie se poate termina oricand dar fara nici o legatura cu evolutia altor relatii sau cu presiunile si santajele altora.

Ideea este ca relatia ta cu un barbat nesantajabil depinde doar de tine. Asta ar trebui sa te relaxeze. Mai mult de atat nu poate exista oricat le-ar place unora sa vanda gogosi. Cine promite mai mult ii naiv sau pervers.

Stiu ca nu v-am zis nimic nou … dar barbatii care raman loiali femeilor din viata lor  , chiar daca Fecioara Maria vine pregatita sa-si puna fundul ei sfant si virgin la bataie ca sa te convinga sa renunti la ele, sunt  pentru mine o sursa inepuizabila de motivatie.

Articolul asta este declaratia mea de recunostinta, dragoste si prietenie pentru fiecare barbat care intelege sa nu-si tradeze sufletul, sacrificand feminitatea pentru a multumi pretentiile de importanta ale vreunei femei.

Orice tradare a sufletului de barbat este autocastrarea la care va fac atenti pe cei care inca mai suportati adevarul.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.