CENTIMETRII CONTEAZĂ sau nu?

“Azi noapte am avut o discuție în contradictoriu de vreo cinci ore. După dezbateri aprinse și pătimașe, nu m-am lămurit cu absolut nimic. Am rămas cu dilema: CENTIMETRII CONTEAZĂ sau nu? Lămuriți-mă, vă rog!!!” Stefan Mandachi

Azi am gasit postarea de mai sus  pe pagina lui Stefan Mandachi, omul care mananca asfalt cand isi pune ceva in cap … si pentru ca nu-l pot lasa sa se risipeasca in dileme de natura sexuala, am de gand sa-l lamuresc, pana acolo unde totul sa-i fie limpede, ca sa poata trece mai departe la proiectele lui care ne dau speranta tuturor.

La intrebarea “Centimetrii conteaza?” cu referire evidenta la dimensiunea nepretuitului organ sexual masculin (AKA penis, pula, scula, ciocan, madular, etc) se poate raspunde din mai multe perspective si sper sa ating cateva.

Cu greu ati putea primi un raspuns relevant, la aceasta intrebare, intrucat cei mai multi
1. nu au o privire de ansamblu asupra situatiei, fiind un subiect pe marginea caruia se discuta cel mult demonstrativ
2. din cauza conditionarilor traditionale religioase sau sociale care activeaza rusini sau dimpotriva demonstratii de nerusinare, … nu se discuta, decat extrem de rar, sincer si vulnerabil
3. nu pot face o evaluare corecta, intrucat nu prea exista experienta suficienta, la fel cum nu exista exercitiul introspectiei si al discernamantului
care-ti permite sa te observi si sa te cunosti suficient de bine, incat afirmatiile despre tine sa fie cu adevarat relevante.

Pot raspunde in cunostinta de cauza acestei intrebari pentru ca am consiliat cateva sute de persoane pe acest subiect si oricare dintre acestia a castigat atentia mea prin sinceritatea si vulnerabilitatea cu care mi-au prezentat situatiile, deloc confortabile, in care se gasesc. Dincolo de asta, am multi prieteni vechi, cu care ne impartasim toate experientele relevante prin care putem compensa lipsuri  de ordin sexual cu alte calitati sau avantaje de care unii sau altii ne bucuram, pentru a ne satisface cat mai bine iubitele topite de dragul nostru.
Fetele din viata prietenilor mei imi sunt f apropiate si pot sti din perceptie directa, din declaratiile lor sau din povestile dintre ele, cat conteaza centimetrii de care au parte in viata lor si cat de relevanta este opinia lor.

Acestea fiind spuse, voi aborda prima perspectiva asupra intrebarii si voi spune ca:

DA, centimetrii conteaza fara doar si poate, pentru oricine, oricand.
Barbat sau femeie, centimetrii penisului cu care ai de-a face conteaza.

Conteaza si in lungime si in grosime.

Conteaza inclusiv forma, adica proportiile, arcuirea atat dpdv estetic, cat si functional.
Fiecare forma, lungimea si grosimea, calitatea erectiei, vigoarea sunt toate aspecte care conteaza.

Si daca n-as avea experienta si intelegerile pe care le-am dobandit in timp, as putea trage la fel de ferm aceeasi concluzie, pentru ca inainte de toate stiu cat conteaza si pentru mine si pentru femeile care mi se ofere cu generozitate si fara rezerve, variatia de centimetri pe care o erectie mai buna sau mai rea o presupune.

Mai mult decat atat, pot spune ca fiecare centimetru conteaza, mai ales cand te incadrezi in intervalul 15-17.

Imi pot imagina ca ati vrea sa stiti de unde acest interval atat de sensibil la o variatie de plus minus un centimetru, dar va voi lasa curiosi, intrucat altfel as deschide un subiect prea larg pentru articolul acesta.

Femeia isi doreste visceral sa fie umpluta cat mai bine, fizic vorbind,  de un penis generos si dur, ceea ce inseamna ca volumul penisului va fi resimtit ca un plus de orice femeie care si-a depasit disfunctiile sexuale si vaginul ei raspunde firesc, cu o deschidere puternica la energia masculina.

Insa intrebarea relevanta nu este aceea daca “conteaza centimetrii” unde raspunsul este evident.

Intrebarea relevanta este Cat de mult conteaza centimetrii?

Iar raspunsul, pe scurt, pe care acum il ofer din perspetiva feminina este ca:
atunci cand ai foarte putin de oferit ca energie masculina, centimetrii pot conta f mult pentru destule femei.

Pentru unele femei cu o senzualitate masiva, dar cu o constienta redusa, acesti centimetri in plus pot conta mult pe termen mediu si lung.
Pentru femeile senzuale si constiente, centimetrii pot fi o atractie doar pe termen scurt. Iar pentru femeile cu senzualitatea macelarita de conditionari, rusini, neasumari, negari, centimetrii barbatilor sunt cea mai mica problema pe care sa si-o puna.

Culmea, pentru acestea din urma barbatii cu centimetri putini sunt o gura de oxigen, intrucat se confrunta deseori cu dureri inclusiv la penetrari superficiale si cu atat mai mult in cazul penetrarilor adanci. Motiv pt care un penis mic este o oportunitate de a spera si la putina placere.
Lucru care se intampla rareori, intrucat problema durerii nu are legatura cu dimensiunea penisului ce o penetreaza, ci cu rigiditatea pe care tradarea propriei feminitati o da vaginului ei. Rigidizarea dureroasa este o inghetare a a organului sexual feminin, cand ti-ai inchis senzualitatea in rusine.

Centimetrii penisului sunt o miza  doar intr-o lume in care masculinitatea este o varza creata de aparente care esueaza lamentabil in orice context care cere demnitate, luciditate, asumare, evaluare.

Imediat ce masculinitatea autentica apare in lume prin barbati care aleg demnitatea, responsabilitatea si integritatea asa cum le gasesc ei in propriul suflet, centimetrii, pe orice axa a penisului ar fi ei, sunt cel mult cireasa de pe tort, nu tortul insusi.

Pentru ca mult inainte ca femeia sa aiba nevoia disperata de a ii fi umplut vaginul cu un penis, ea are nevoie sa-i fie umplut sufletul cu demnitatea si luciditatea masculina.

Cand aceasta nevoie de penetrare sufleteasca incepe sa fie satisfacuta de barbati care cresc in masculinitate corect inteleasa, femeia incepe sa simta ca fiind tot mai putin relevanta diferenta dintre centimetrii barbatilor cu care fac sex … sau se fut, daca preferati o exprimare mai familiara.

Pe de alta parte, a discuta despre importanta dimensiunii fara a discuta de calitatea erectiei este o noua sursa de confuzii si concluzii inutile.
Erectiile ferme a unor penisuri mai mici pot anula avantajul celor mari cu erectii partiale. De asemenea, vigoarea masculina concretizata in contactul constient cu natura lui viscerala bate la cur orice avantaj in dimensiune.

Iar in cele din urma, un caracter masculin puternic care traieste bine ancorat in realitate pentru implinirea aspiratiilor lui bate la cur in cele din urma orice dotare, orice vigoare.

Cred ca barbatii ar trebui sa inteleaga ca femeile se hranesc cu dimesniunea penisului lor cand nu cunosc sau nu recunosc nimic autentic masculin intr-un barbat.
Pe de alta parte, sa intrebi femeile intr-un context atat de tensionat relational si social despre pasiunea si preferintele lor pentru pula este aproape inutil.
Pentru ca inainte sa-si puna problema unui raspuns relevant si sincer, trebuie sa-si puna zeci de probleme de imagine.

Bine, stiu sigur ca sunt si femei care au depasit aceasta presiune sociala, dar ele sunt prea putine.
Vor fi mai multe cand vom asigura un spatiu mai sigur pt ca ele sa se poate exprima, fara sa fie incadrate de barbati rataciti in tenebrele propriilor frustrari la capitolul superficiale sau curve.

In relatie cu masculinitatea trezita, femeia poate trai  doar din atingeri, priviri sau masturbari, senzatii de placere si implinire cum nici o pula de 20-22 cm nu-i poate oferi.

Sper sa nu va grabiti sa ma suspectati de exagerari idilice cand zic asta,

Sunt de acord ca pot fi destule femei care sa-mi conteste aceasta ultima concluzie, insa le rog sa mai aiba putina rabdare.
Apar in ultimul timp tot mai multi barbati care-si inteleg, asuma si dezvolta masculinitatea, in detrimentul imaginii de masculi, … iar sansele ca experientele cu acestia sa le darame niste convingeri ferme sunt tot mai mari, cu fiecare zi care trece prin noi.

Intrebari pe aceeasi filiera, puse atat barbatilor, cat si femeilor, insa mult mai interesante pt mine ar fi:

Ce preferati daca trebuie sa alegeti intre centimetri in plus pe lungime sau cei pe grosime? Si de ce?

Din cauza carentelor grave de masculinitate si feminitate matura in comunitatile noastre, experientele de conexiune si implicit cele sexuale se consuma la nivele atat de nerelevante, incat concluziile sunt la fel de lipsite de relevanta.

Desi nu voi desconsidera vreodata nimic din ce inseamna dotare, proportii, frumusete, virilitate eu sunt convins ca ceea ce lipseste femeilor si barbatilor pentru o experienta erotica implinitoare nu sunt centrimetrii organelor sexuale, ci centrimetii demnitatii, integritatii, compasiunii si lucidatii sinelui care definesc complet  o masculinitate autentica.

Cu centimetri pe care ii adaugam, prin alegerile noastre, masculinitatii propriului sine penetram adanc si satisfacator sufletul femeilor si rezolvam astfel disfunctiile sufletesti si sexuale din care se nasc problematici si intrebari putin relevante.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.