Din nou doar pentru barbati

Caricaturile de barbati ce am ajuns sa fim…
am ales sa satisfacem inepuizabile si absurde pretentii egotice ale femeilor, care ne domina si ofera foarte putin sau nimic, la fel cum am ales sa tratam cu superficialitate si superioritate …  nevoi si cerinte rezonabile ale femeilor, care ne ofera enorm, inclusiv vulnerabilitatea deschiderii  lor catre noi, ca gest total… de apropiere si incredere.

Evident ca a nu intelege si observa aceste diferente, ne califica pe loc pentru cele mai dureroase si crude experiente cu femeile … intrucat tot ce am primit de la ele si am refuzat sa apreciem si sa sustinem … va disparea lasand locul umilintelor in fata femeilor care iti inteleg si-ti pot folosi micimea impotriva ta.

Daca ati ajuns sa fiti tratati prost si cu cruzime de femei, poate ar trebui sa va amintiti momentele in care va pisati cu bolta pe sufletul celor ce v-au trecut prin viata.

 

Regula este valabila si invers, in situatiile de superficialitate feminina.

Dar la barbat este mult mai grav, intrucat rolul si competentele lui naturale il obliga si califica la o claritate si stabilitate care nu poate fi ceruta de la femei, intrucat ele au alt rol existential in aceasta lume.

Ele dau motivatie, sens si exatz. Ele traiesc si manifesta totul cu o intensitate care barbatilor le lipseste si din care aceeasi barbati se hranesc in nevoile lor fundamentale.

Intensitatea de traire si implicare a femeilor le exonereaza de o parte din acesta superficialitate.

Si bineinteles ca in vremuri ca si acestea, cand barbatia s-a compromis generalizat, femeile cauta sa acceseze barbatia ce lipseste acestei lumi si unele chiar reusesc.

Dar exista un cost al modificarii fisei postului de barbati si femei, cu care am venit pe pamant.

Si este un cost care ar trebui sa-l evitam cu totii si va recomand sa o faceti.

In consecinta recomand, dar mai precis rog barbatii sa-si asume sufletul de barbat si competentele care vin la pachet.

Cris

http://www.facebook.com/#!/cris.popanda

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.