Revelatii FB (partea a II-a)

Pentru cine mai rezista … revin cu partea a doua.

20 Simt nevoia sa ma repet pana scapam definitiv de tampenia ca spiritualitatea-i o preocupare usor excentrica cu o utilitate teoretica destinata doar celor fara griji materiale care au vreme de pierdut spre deosebire de cei care au o gramada de griji pe cap, facturi de platit si guri de hranit.
Traitul in prezent (renuntarea la speculatii , planificari infinite, asigurari permanente) te conecteaza la viata si ti da o luciditate din care solutiile la ”platitul chiriei” sunt floare la ureche. Conexiunea la prezent insemna … oportunitati si viziune … de a obtine ce doresti fara efort … intrucat viata …lucreaza pentru noi. Viata trimite tot ce ai nevoie catre tine. Lipsurile sunt avertismentul vietii ca esti orientat gresit.
Aceeasi conexiune ne si releva … adevaratele nevoi si implicit … nu ne vom mai focusa pe oportunitatile de a ne inconjura de lucruri (mobile, case, masini etc) .. ci de viata (prieteni, vitalitate, sex, divertisment, pace). Din starea care ti-o da aceste daruri ale vietii … apare rabdarea, intelegerea celor mai nefericiti si placerea de a-i ajuta sa iasa din drama vietii lor.
Mintea-si imagineaza spiritualitatea ca ceva strain de viata imediata … ori situatia sta exact invers. Spiritualitatea(constienta) sustine profund viata imediata si nevoile ei. Mooji spune fenomenal: simpla constienta pune spontan in miscare fortele care restabilesc armonia. Ca urmare retineti … viata ne vrea doar prezenti pentru a ne oferi … TOTUL.

21 Invariabil tragediile umane sunt strict expresia renuntarii la spiritualitate in favoarea proiectiilor mintii. Aveti incredere in viata, contemplati prezentul vostru pentru ca este creatia inconstientei voastre. Acceptarea prezentului … prin detasarea de minte … este doar o forma de a ne asuma responsabilitatea pt inconstienta trecutului nostru … si o forma de respect pentru viata ce am distrus o cu fiecare moment de uitare de sine.

22 Descendenta divina ne garanteaza drepturile divine … dar recunosterea si acceptarea identitatii noastre reale .. cere atentie, curaj, respect si ratiunea bunului simt. Este important sa ne amintim unii altora cine suntem si este mai important sa ne tratam ca atare … dar in ultima instanta … va trebui sa ne insusim adevarata identitate pentru a … gusta o viata care ne serveste.

23 Suntem permanent avertizati despre legatura dintre calitatea vietii noastre si gandurile ce le intretinem. Dar aceste ganduri, … oricare ar fi ele sunt doar o consecinta a viziunii noastre despre noi insine si viata, …  precum si a conexiunii cu propriul sine. O gestiune sanatoasa  a gandurilor nu o obtii supraveghindu-ti gandurile, …  ci intelegand natura lor benigna (neamenintatoare si nevinovata)  si radacina lor in supraconstientul nostru … radacina care le acorda legitimitate  …. fiind adevarate opere de arta in testarea si provocarea vigilentei constientei … de a refuza identificarea cu ele … indiferent de continutul lor. Gandurile noastre cele mai mizerabile precum si cele mai inalte … au aceeasi legitimitate, valoare si rol … acela de a ne testa si consolida ancorarea in identitatea noastra de viata … refuzand identificarea cu parti superficiale ale fiintei.
Identificarea cu ganduri de iubire sau de ura … inrobesc si orbesc in aceeasi masura.
In aceasta identificare stau toti demonii care au devastat umanitatea. Iubiti fiecare gand, lasati-l sa existe … priviti cum apare si cum se stinge in adanca tacere … si perfect constienti de sfintenia procesului. Fiecare gand ce a traversat umanitatea este sacru … si trebuie vindecat cu iubire acordandu-i respectul … pentru rolul esential indeplinit in cursul rafinarii noastre.

24 Ce refuzam noi se vedem si sa acceptam inainte de toate este ca experienta noastra pe PAMANT depinde in primul rand de relatia care ne-o construim cu VIATA. Refuzam sa vedem o evidenta strigatoare la cer, … anume ca viata controleaza tot si stie tot  fiind cea care conecteaza tot. Iar in aceasta relatie nu este loc de jocuri politice, smecherii, fatarnicii intrucat suntem perfect transparenti pt viata in cele mai inconstiente sau ascunse interese si motivatii ale noastre. Renuntati la orice planuri, strategii de supravietuire sau putere si intoarceti-va catre relatia cu viata care anima intregul univers. Din aceasta relatie vor iesi la momentul potrivit … viziunile care va vor duce catre materializarea celor mai adanci si importante aspiratii personale. O relatie onesta si stransa cu viata este singura strategie functionala.

25 Toti vorbim de iluminare (unii chiar de ce i dincolo de ea) dar inca ne razboim cu noi insine si cu intreaga viata, … dovada ca nu am facut nici un pas in afara mintii. Acceptarea-i primul pas, cel mai elementar. Acceptarea-i … prima declaratie de credinta ca viata nu i un haos fara nici …un inteles. Pt ca pana nu intuiesti ca trebe sa fie un sens profund in ce traiesti … nu esti orientat decat sa gasesti o smecherie care sa te scoata mai bine ca ceilalti .. si astfel te pierzi in labirintul mental nesfarsit de analiza si interpretare a evenimentelor vietii si nu poti vedea ca radacina tuturor evenimentelor sunt in interiorul nostru in starea de neincredere si lipsa de sens.

26 Acceptarea …. este cea mai elementara si minima forma de respect a vietii … fara de care nici un fel de evolutie nu poate exista. Nu este usoara pt ca trebuie sa inconjori cu intelegere … suferinta, confuzia, idoiala, panica, nesiguranta … adica tot ce ne rascoleste visceral si ne impinge la actiune mentala. Acceptarea este singura actiune care nu adanceste suferinta … dar este o actiune a constiintei.
Acceptarea este o declaratie facuta de noi insine ca am descoperit neputinta propriilor minti. Acceptarea este certificatul de nastere a constiintei.

27 Dumnezeu se priveste prin ochii mei pe el insusi in tot ce exista … pt ca eu sa mi amintesc ca sunt infinit mai mult decat ce mi spune mintea ca sunt sau as putea fi. In toata aceasta profunda liniste in care Dumnezeu face asta … este o forta care este imposibil sa nu fie simtita sau sa nu lase urme adanci in lumea formelor , … ce mintea o poate percepe. Putina atentie … in locul reactiilor noastre instinctuale, inconstiente … este suficienta recuperarea increderii in viata.

‎28 Nu exista nici un dusman in exteriorul nostru. Singurul dusman este inconstienta noastra iar violenta si lipsa de autocontrol sunt consecintele ei. Orice initiativa nesustinuta de luciditate si maturitate va fi usor deturnata de smecherii acestei lumi care nu intamplator sunt acolo ,… fiind experti in a manipula fiintele ratacite in iluziile lor naive despre viata.
Violenta este slabiciune si pierderea luciditatii. Nu intamplator o folosesc cei care vor sa manipuleze. In violenta nu mai ai discernamant … si uite asa esti folosit pentru interesele altora.

29 Ce nu intelegem noi … este ca indiferent ce-am face si oriunde am merge si de orice ne-am inconjura  … de compania propriei fiinte si de mediul ei interior nu putem scapa. Ne ducem cu noi insine propria fiinta in orice am face. Si acest lucru elementar ne scapa de cate ori credem ca … placand undeva … sau fiind cu cineva va fi mai bine. O relaxare … sau ameliorare poate aparea numai
a) prin inconstienta, … cand miza este sa facem orice care ne ajuta sa uitam de noi insine sau sa ne abandonam vreunei iluzii sau fantezii … practic sa scapam macar temporar de compania propriei fiinte in uitarea de sine
b) prin constienta, … cand miza este sa ne amintim de propriul sine … sa recuperam si sa vindecam prin atentie si onestitate fiinta interioara care, recunoscuta si asumata fiind, va da satisfactia dupa care suspinam permanent fara sa stim de ce.
Retineti ca stati cu voi insiva orice ati face si oriunde ati merge, ca toate traumele si anxietatile nu dispar dandu-va o ocupatie sau plecand in concediu sau in sihastrie, … si tentatia de a mai fugi de interiorul vostru anxios va scadea treptat pana la punctul in care veti descoperi o lume noua si reconfortanta in interiorul vostru.
Si atunci veti sti de ce suferinta abandonarii propriului sine in inconstienta este atat de mare. Pentru ca in viata care o aveti in voi sade un mare secret(mister) si un mare dar … VIU si permanet NOU.Iar acest dar nu poate fi irosit pentru eternitate. Trebuie sa ajunga cumva la noi.

30 Trebuie sa-nveti sa iubesti lumea asta ca si cum iubirea ta nu ar insemna ABSOLUT NIMIC. Altfel vei avea asteptari  … ca cineva sa vada si sa aprecieze. Nu-i nimic rau in a-ti dori sa se vada frumusetea si sensibilitatea sufletului tau. Dar trebuie sa-ti bagi pana in ADN ca sunt foarte putini  care sa te poata vedea intrucat putini s-au vazut pe ei insisi. A cere oamenilor inconstienti sa vada in sufletul tau si cele mai elementare si evidente calitati este exact cum ai cere unui arbore sa-ti vorbeasca. Trebuie sa-ti ironizezi propria iubire pt lume si importanta ei,… pt a nu ti se strecura in suflet nici o asteptare de la ea(lume). Repet pentru a mia oara: IUBESTE DOAR FARA TEAMA SI FARA SPERANTA. Si traieste la fel. Suntem prea bolnavi ca sa speram mai mult in viitorul imediat. Oricum in definitiv iubim doar pentru noi insine … si dupa ce trecem de provocarea asta … lumina va fi mai evidenta si lucrurile se vor simplifica.

31 Lumea asa cum functioneaza ea, … este incredibil de greu de acceptat pentru ca aparent este lipsita de orice logica. Si asta pentru ca inconstienta te face sa te comporti absurd. Adica nu poti aprecia miza si implicatiile reale ale comportamentului tau … care ar trebui sa fie baza oricarei decizii. Inconstient fiind, … poti doar sa te lasi condus de gandurile si emotiile tale si astea sa deformeze intr-atat perceptia realitatii incat chestiuni de miza enorma sa fie tratate superficial, si altele de miza nesemnificativa sa le fie alocata o implicare fenomenala. Tot acest non sens comportamental … induce o stare de maxima nesiguranta pana nu intelegi fenomenul si constrangerile inconstientei noastre.
In aceasta lume doua categorii de oameni supravietuiesc fara sa se distruga:
a) cei care inteleg ce se-ntampla si de ce …. si aleg sa faca lumina in intunericul inconstientei si
b) cei care nu au nevoie de raspunsuri pentru ca traiesc simplu iar prin simplitatea lor se bucura de lucrurile marunte si asa vindeca lumea.

32 Fara trezirea constiintei  … orice sistem se va contamina de ipocrizia celor care fac parte din el pentru a le reflecta propria natura. Problema este numai in noi. Sistemele nici macar nu vor trebui schimbate daca accesam acele stari de constiinta  in care intelegem profund ca suntem in acest univers cu totii doar o familie mai numeroasa de pamanteni si trebuie sa avem grija de familia si casa noastra. Aceleasi sisteme folosite de dragoste in loc de frica vor fi admirabile.

33 Nici cel mai mic pas nu-l poti face fara ceva esential care sa te motiveze. Iar acest ceva esential este orice ne da putin sens si un dram de viziune. Problema este ca fara o minima incredere in viata si in intelepciunea ei … sensul este imposibil de gasit si vitalitatea de care dispui va fi consumata pe directii autodistructive. As inlocui toate sfaturile destinate sa te scoata din drama propriei vieti cu unul singur: Observati ca viata este inteligenta si inteleapta … aveti incredere in ea … sperati in cele mai ambitioase vise … si porniti de la cele mai elementare cerinte ale sufletului si trupului vostru.

34 Posedati fiind de mintea noastra nu mai putem … trai prin simtire si sensibilitate … devenim incapabili sa percepem continutul de viata dincolo de forme … si implicit valoarea ei. In lipsa acestei sensibilitati … inconstient, evaluam valoarea prin frumusete, raritate si pret … si astfel ne-am asigurat conditiile de a ne irosi viata lucrand pentru bani … care cumpara doar iluzia valorii. Adevarul este ca singura valoare este continutul de viata a existentei … si ca aceasta valoare este din abundenta … dar in inconstienta noastra disperata sa acumuleze si sa posede … nu facem decat sa irosim si sa distrugem exact ceea ce ne-ar salva,… distrugem pana la punctul in care totul va deveni atat de dificil incat vom pretui fiecare picatura de viata. Iar asta ne va trezi.

35 Cresterea interioara care este de fapt singura noastra responsabilitate este un proces absolut independent de partea intelectualizata si speculativa a spiritualitatii. In interiorul nostru la nivel energetic si senzitiv toate fortele care ne guverneaza sunt accesibile … dar numai constientei, atentiei care ne da luciditate si in nici un caz mintii. Noi depindem doar de atentia la procesele vietii. Aceasta atentie releva adevarul de care avem nevoie si pune in miscare fortele care restabilesc armonia nostra cu existenta la nivelul cel mai intim. Miza informatiilor spritualo- stiintifico-exotice ori familiare este strict una .. intelectual-distractiva. Cred ca in toate se gaseste ceva adevarat, dar cu adevarat util si important este … sa-ntelegem ca singura putere sade in constienta noastra … si singura cale este speranta si iubirea. Nu depindem de nimeni si nimic. In fapt … totul depinde doar de pachetul constiinta-speranta-iubire in forma manifesta.
Acest pachet in actiune … supune intreaga existenta. Adica o determina sa ne serveasca. Asta este si promisiunea existentei: ”Traiti constienti in iubire si speranta … si aveti garantat raiul pe pamant.” Pace

36 Evaluati-va orice decizie de a face ceva prin … bucuria care o aduceti in voi insiva sau in ceilalti. Orice gest prin care reduceti tensiunea, eliberati de presiune sau oferiti relaxare … vindecati putin aceasta lume si pe voi insiva … si accesati alt nivel de luciditate.

37 Cresterea spirituala incepe cand intelegi oricat de vag ca esti pe acesta planeta pentru a experimenta exact trairile si viata de care fugi in goana dupa perfectiunea care crezi ca ti lipseste. In fapt viata ta este perfectiunea intruchipata si atentia la fenomenele interioare ale vietii tale iti vor revela repede… adevarul, daca nu esti blocat in lupta si nemultumirea cu/de tine insuti. Revelatia acestui lucru iti va arata clar cat sens se gaseste in fiecare femomen al vietii tale inteioare si ca acest fenomen este in intregime in puterea ta . Cand vezi ca ai puterea asupra orice se ntampla in tine .. dispare inclusiv … frica de tine insuti … cea mai cumplita dintre frici.

38 Pana nu percepi formele ca niste obiecte decorative, plutitoare in marea propriei constiinte te vei simti stingher , coplesit ,nesemnificativ sau amenintat in aceasta lume. Cand constiinta rasare perceptiei tale … te eliberezi de orice nevoie de posesie sau acumulare , atasamentele devin de neinteles intrucat … aceste forme prin simpla lor existenta … si-au atins scopul … decorativ-artistic al existentei tale. Si ca orice obiect decorativ … forma este destinata … admiratiei, contemplarii … si in nici un caz nu este destinata spre a fi posedata.

39 In absenta perceptiei constiintei … totul este distorsionat si absurd. Problema este ca …. prea adormiti fiind … absurdul ni se poate revela doar prin suferinta. Asa … somnul nu mai este o optiune la dispozitie. Trezirea este singura alternativa. Recunoasteti ca acum nici unul dintre voi nu mai poate dormi confortabil. Iar celor ce au deschis ochii … existenta le zambeste deja.

40 Reamintiti-va zilnic ceea ce conteaza pt voi. Si subordonati toate planurile voastre acestor lucruri. Eu am facut-o in mod natural intr-o lume (cea de acum 20 ani)in care acest fel de a fi parea nebunie.
Politica aceasta de a trai este sfanta intrucat are 2 mari consecinte:
a) cand faci ce vrei nu mai ai pe cine da vina pentru nefericirea vietii tale cand ceva nu-ti iese si implicit nu cazi in tragedia reprosurilor interminabile care ti acresc definitiv destinul.
b) cand obtii ceea ce vrea sufletul tau … satisfactia te incarca cu viata (placerea de a fi) si asa poti aborda totul cu mai multa determinare si forta.

41 DE cate ori va raportati in gandurile voastre la voi insiva ca o parte separata de restul existentei nu faceti decat sa ignorati 99,99% din fiinta care sunteti de fapt.

42 Inconstienta devine propriul ei antidot, pentru ca suferinta produsa de epuizarea resurselor vitale, trezeste Observatorul din noi, o parte a fiintei care fortata de suferinta, ajunge sa rupa identificarea cu spatiul mental emotional. Interesul de a reduce suferinta si intuitia ca exista o cale, un sens in tot, ne va motiva sa fim atenti la propria natura si raportul cu lumea in care existam, pentru a observa si intelege legatura dintre efecte si cauza, si astfel a descoperi si acumula resurse vitale, irosite prea multa vreme.

43 Cand accesezi constient senzatia identitatii tale de viata , structurile interioare cad imediat in genunchi intr-un camp de recunostinta in timp ce structurile exterioare sunt patrunse de o demnitate si putere care ne tradeaza … originile divine.

44 Nu poti ierta cu adevarat … pana nu intelegi cumva, chiar si f superficial, ca … nedreptatea ce pare de neiertat … are in spate o dreptate impartita de o viata cu o inteligenta infinita … care foloseste fiecare eveniment pt a transmite un mesaj menit sa ridiculizeze pretentiile de cunoastre a mintii si sa-ti trimita atentia catre fiinta a carei proiect este acest univers. Cred ca trebuie sa simti prezenta acestei fiinte pentru ca iertarea sa fie reala. Orice incercare de a ierta … pe principiul ca asa au zis marii nostri maestri sau pentru ca i la moda sa ierti … nu face decat sa creeze mai multa confuzie si ura. Dincolo de asta de cele mai multe ori ne simtim nedreptatiti si loviti pentru ca nu intelegem ce se-ntampla … iar in aceste cazuri, desi credem ca iertam pe cineva, … in fapt nu facem decat sa ne iertam pe noi insine pentru nedreptatea care o facem interpretand gresit un evenimet. Pe masura ce ni se limpezesc ”lentilele” … putem vedea inclusiv la nivel conceptual, rational ca nu este nimic si nimeni ce trebuie iertat in exterior. Trebuie doar o mare iertare pentru ceea ce am facut fiecare in somnul adanc in care ne-a tinut o minte seducatoare, dar penibil de superficiala.

45 Intotdeauna a simti starea de SENS in viata este indicatorul prin care ni se confirma ca acumulam resurse pe directia in care ne-am angrenat. Acolo unde este sens, este acumulare de resurse, este SPIRITUALITATE, chiar daca ti-l gasesti, pierzind timpul sau jucand fotbal, conversind cu prieteni sau privind natura, stand in meditatie sau facand sex.

46 Spiritualitatea reala isi are radacinile in iad. Numai cei, care au trecut pe acolo sau au inteles miza intuind ce se-ntampla acolo, nu vor putea fi corupti de siropul intelectual al spiritualitatii.

47 VIATZA si PREZENTUL sunt actele noastre de identintitate, care ne repun in drepturile noastre existentiale pierdute in procesul facerii … speciei umane.

48 Misterul intunericului din noi contine samanta zeilor ce urmeaza sa devenim. Dar pentru a ingriji samanta, ne trebuie inainte curajul de a imbratisa negura interioara in care fiintam … pentru ca ea … a facut posibila viata si tot ceea ce suntem ca specie.

49 Avem in demersul nostru existential de recuperare VIATA si PREZENTUL ca si garantie eterna a identitatii noastre.

50 Dumnezeu nu exista … si nu a existat vreodata.
Exista doar viata. Iar Eu sunt Viata.
Ca urmare tot ce vreau, simt, decid … viata face. Eu spun ce este viata pentru mine prin tot ce aleg sa fac. Astfel avem fiecare in mana o forta fenomenala si eterna (viata) care valideaza permanent ce vrem sa credem despre ea. Dar pe masura ce suntem tot mai atenti putem percepe/cunoaste aceasta forta … si mai ales putem sa ne ridicam la evidentele ei atribute. Sa acceptam toate diferentele, sa dam putere si libertate tuturor, sa avem rabdare, sa dam mii de sanse, sa nu judecam. Cu alte cuvinte … sa iubim si sa fim puternici pentru ca suntem eterni. Iar daca aceasta fenomenala si megacreativa forta a ales calea asta … ceva important se gaseste pe ea. Nu credeti?

51 Suntem atat de decuplati de la noi insine si de la viata incat nu mai putem recunoaste adevarata iubire si intelepciune nici cand ea este evidenta. Mai mult orbirea noastra este atat de imensa incat ajungem sa-i ranim si sa fim agresivi cu cei care ne iubesc cel mai tare. Cu rare exceptii orice lectie eficienta care o dam celor dragi … creeaza in prima faza revolta si agresivitate specifica unui ego scapat de sub controlul bunului simt. Sanatatea ta spirituala este pe masura vitezei cu care te prinzi de absurditatea reactiei tale violente.

52 Orice salt de constiinta al omenirii s-a hranit din speranta absoluta si de multe ori absurda (evident la modul aparent) a celor care au stiut dintodeauna, chiar in conditiile cele mai disperate, ca iubirea, curajul si nobletea din sufletul lor nu poate ramane fara raspuns. Iar existenta ( D-zeu si viata) raspunde de fiecare data , intra in scena …. cand ne-am achitat de toata responsabilitatea noastra (ceea ce putem face noi) Nu renuntati niciodata la speranta,  pentru ca  VIATA ne ajuta pe masura increderii noastre in ea. Speranta va dovedeste increderea iar increderea creeaza speranta. Din ea apare tot ce avem nevoie pentru a ne salva:curaj, motivatie, luciditate, determinare.

53 Dovada faptului ca-ti traiesti propriul adevar sta in pacea interioara si ingaduinta cu care intimpini permanentul santaj emotional inconstient al celor ce traiesc doar in mintile lor prada propriului lor inconstient. In lipsa constiintei care sa coordoneze mintea … mintea este un maestru al diversiunii si  hartuirii emotionale.

54 Adevarul este accesibil doar privit prin inima. Luciditatea si tacerea interioara sunt consecinta unei minti ce intelege sa se coboare in inima si sa se subordoneze ei. Tot ceea ce urmeaza este ceea ce cautam dintoadeauna cu totii: sens, magie, vitalitate ………….

55 Nu are nici o relevanta cat de complexa este realitatea ultima, ci cat putem percepe, simti din aceasta realitate cu simturile fizice si spirituale ale fiintei care suntem la un moment dat. Orice informatie … dovedita stiintific sau absurda rational vorbind … sunt doar cuvinte goale … pentru cel care nu percepe campul din spatele informatiei. Pot exista 12 dimensiuni, 7 chacre, al treilea ochi, energia kundalinii, poti sti totul despre ele conceptual vorbind dar in fapt sa nu ai habar de nimic pentru ca in lipsa perceptiei lor, ele nu sunt decat un obiect al imaginatiei tale. Ca urmare, chiar dovedite stiintific … informatiile sunt moarte … fara perceptie … exact la fel cum … un om de stiinta care nu a baut apa dar stie tot despre apa … in realitate nu stie nimic … si invers .. cineva care bea apa toata ziua … stie tot despre ea, desi-i posibil sa nu-ti poata spune mare lucru. Eu cred ca inclusiv marile adevaruri stiintifice au fost descoperite intuitiv prin perceptie in stari de contemplare … nu prin analiza sau deductie. Dincolo de asta stiinta are nevoie de logica … logica presupune concepte … iar conceptele de cele mai multe ori sunt reflexia unor perceptii … extrem de limitate, care odata extinse … conceptele… devin depasite si inoperante, iar logica lor penibila. Eu admir si dau sansa contemplarii oricarei informatii fie ea obtinuta pe cale stiintifica, intuitiva sau prin perceptie si sunt atent la ce perspective deschid aceste noi informatii … dar mai ales … le evaluez prin ce energii accesez si cata claritate si echilibru aduc noile perspective deschise de noile informatii. De la un moment dat nu mai ai nevoie de nici o autoritate exterioara pt a sti drumul pe care trebuie sa mergi … tocmai pt ca … avem prin definitie in noi tot ce ne trebuie sa o scoatem la capat, si dincolo de asta …. viata (a se citi Dumnezeu daca vreti ) este un ghid … de prima clasa. In concluzie cred ca ar fi bine sa vorbim fiecare numai de realitatea care o percem …. si ca ar fi bine sa fim constienti … de diferenta dintre ceea ce stim cu adevarat … si ceea ce credem ca stim numai pt ca avem niste idei cu care operam. Oricum viata taxeaza neatentia , ipocrizia si impostura … spre binele nostru … pentru a nu risipi timp pe directii care nu ne sunt de folos. Si fiecare dintre noi avem o pozitie unica in aceast univers,…  care ne face extrem de pretiosi unii pentru altii, chiar daca suntem inca prea inconstienti ca sa realizam asta. Insa … toate la timpul lor.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, introdu aici adresa ta de E-mail
pentru a primi periodic pe adresa ta de E-Mail cele mai noi articole:
1 reply
  1. andresia
    andresia says:

    Desi pare usor si banal multora ,care pot afirma ca..ce mare chestie ca scrii pe un blog,sa umpli pagini intregi cu ideile tale despre viata,despre adevar,despre sens,despre constienta,in realitate este important si valoros efortul de a impartasi cu ceilalti toate astea.Si nu ntelegi decat in momentul in care incerci sa faci asta.Pentru ca prin asta traiesti,asta e dovada ca tot ceea ce scrii nu-s doar niste idei insirate.Este vorba despre a darui in toate intelesurile si formele posibile.Dar fiecare apreciaza sau nu dupa cum doreste si simte.

    Multumim Cristi pentru ceea ce faci, pentru ceea ce impartasesti cu noi si pentru timpul din viata ta acordat acestui lucru 🙂 Nimic nu e degeaba sau fara rost.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.