Nu confundati sinceritatea cu prostia

A-ti imprastia rahatul mental emotional in jur, fara un minim discernamant, in numele sinceritatii, este inconstienta si prostie si nu se intersecteaza nici macar accidental cu sinceritatea.

Sinceritatea este ceea ce apare cand te asiguri ca ceea ce spui reprezinta cea mai corecta perspectiva care o poti accesa la un anumit moment. Daca insa validezi toate instinctele si calculele egotice … materializate in traficul tau mental … te rog nu pretinde sa le iau ca sinceritate.

Suntem ceea ce validam din noi, nu ceea ce se-ntampla in noi. Iar ceea ce validam este ceea ce declaram ca ne reprezinta esenta si stilul personal.

In lipsa unei preocupari constante, de a raporta tot ce este in noi la cele mai inalte aspiratii ale noastre si a stabili in fiecare clipa ceea ce reprezinta … nu suntem decat expresia unui trafic mental emotional impersonal.

Si tot ce este mecanic (inconstient) este previzibil, dar mai ales plictisitor.

Imediat ce te investighezi cu pasiune (maxim interes) pentru a te crea conform cu ceea ce-ti incita si motiveaza sufletul, devii imprevizibil, unic si mai ales … INDISPENSABIL evolutiei acestei lumi.

Cris

http://www.facebook.com/cris.popanda/posts/620971584611697?notif_t=close_friend_activity#!/cris.popanda

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.