Ce inseamna a oferi stabilitate (siguranta) unei femei? Cand o femeie se simte cu adevarat in siguranta?

In pofida confuziilor nesfarsite ce le ridica ”lupta” in cuplu , … stabilitatea oferita unei femei nu inseamna sa-i asiguri stabilitate in satisfacerea nesfarsitelor ei pretentii egotice … ci sa-i asiguri stabilitatea, in satisfacerea nevoilor reale ale fiintei ei.
Si daca pricepeti asta (ma refer la barbati ) si puteti face diferente intre o nevoie reala (ce reflecta deschidere si bun simt) si una egotica (ce reflecta nesimtire si tupeu)… veti constata ca oricand veti putea satisface, cu mare placere, toate nevoile reale a oricarei femei cu care sunteti intr-o relatie.
Nevoile reale de incredere, atentie, comunicare si sex ale unei femei sunt intodeauna incarcate de bun simt si absolut rezonabile.
Totul va confirma in femeie ca o nevoie este reala si nu egotica si nimic nu este mai placut decat sa raspunzi decis, rapid si total la cereri de acest fel.
In ce ma priveste, am simtit o mare satisfactie in a da curs oricarei cereri venite din deschidere si am refuzat, fara sa ezit, dorintele ce cautau doar sa-i confirme importanta si sa-i valideze puterea feminina.
Exista o frumusete fara margini in cerintele rezonabile ale femeilor, dar …  in tampenia ridicola a multora dintre barbati … aleg sa-si alimenteze importanta, tratand cu superioritate femeile aflate in astfel de momente de vulnerabilitate.
Astfel de alegeri masculine sapa o prapastie groteasca intre barbati si femei. Bineinteles ca de la un moment dat femeile isi pierd complet increderea in barbati, nu mai pot face diferenta intre cei superficiali si cei bine intentionati … si-si cultiva un stil agresiv permanent.
Eu cred ca un barbat trebuie sa inteleaga mediul traumatizant in care s-au format majoritatea femeilor si sa nu se grabeasca sa le ia orice sansa femeilor care inca spera, in intimitatea lor, ca se poate mai mult de la relatia cu barbatii.
Evident ca fiecare barbat care nu este capabil sa serveasca cu placere dorintele sau nevoile rezonabile de atentie, comunicare, sex ale femeilor care li se ofera frumos si deschis, mai devreme sau mai tarziu, vor pierde tot si vor dispera dupa apropierea ce au descurajat-o.
A-i da sentimentul stabilitatii unei femei cu care ai o relatie mai inseamna siguranta ca relatia cu ea nu depinde de orice alta realtia a ta.
Asta inseamna a nu te folosi de femei.
Ele nu sunt un calcul de profit, raportat la interesele tale.
Suntem oameni, iar relatiile au motivatii legate de cotinutul nostru uman, nu de profitul care-l aducem.
Si doar acest continut este si se dovedeste important de fiecare data.
Stupida este perseverenta cu care refuzam sa vedem asta.
Retineti ca o femeie se simte in siguranta si are sentimentul stabilitatii intr-o relatie cu un barbat cand:
1. ii sunt satisfacute nevoile reale si fundamentale de atentie, deschidere, comunicare si sex
2. relatia cu ea nu depinde de nici o alta relatie, ci doar de legatura dintre ea si barbatul ei.
Cris
2 replies
  1. Edmond-Claudiu
    Edmond-Claudiu says:

    Dacă ar fi făcut parte din educație și acest gen de educație pentru viața de cuplu, viața mea și a întregii societăți ar fi fost mult mai bună. Mulțumiri pentru aceste lămuriri, exprimate atât de inteligibil.

Trackbacks & Pingbacks

    Leave a Reply

    Want to join the discussion?
    Feel free to contribute!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.