”Dc vor atâât de des bărbații să stie la ce mă gandesc?”

Ia vedeti si voi ce intrebare tare primesc azi de la o pretenă:

LM
De ce majoritatea barbatilor intreaba  “la ce te gandesti?”…

Dc vor ataat de des sa stie la ce ma gandesc?

Me:
1. Intrebarea compulsiva ”la ce te gandesti” indica cel mai des situatia in care barbatul nu se simte bine cu sine, prins in propriile lui ganduri sau neincrederi , motiv pentru care NU TE SIMTE IN STAREA TA  (mult mai relevanta decat gandurile tale la un moment dat) si nu poate stabili in contact (legatura) dincolo de aspectul mental.

Starea , vibratia si energia unui om il defineste,  nu ”placa stricata”, …  care rulează in mentalul nostru confuz.  Conexiunile sunt legaturile care se realizeaza la nivelul perceptiei si intelegerilor acestor stari.

2. Aceiasi intrebare folosita exagerat indică cu mare precizie un nivel de constiinta tipic adolescentin, ..  la care ai nevoie de subiecte de conversatie cand nu te suporti in tacere, …  intrebarea fiind un mod facil de a deschide o conversatie in care te pozitionezi intr-o pozitie de superioritate.

3. Cand barbatul este identificat cu mentalului lui, … motivatiile lui sunt fara exceptie orientate catre controlul care le permite securizarea posesiilor lor.  Implicit gandurile tale,  sunt pt barbații care ți le solicită, o sursa de informatii care cred ei ca le permit planuri mai performante in a-si proteja interesele in legatura cu tine.

4. Ceea ce nu inteleg incă acesti barbati este faptul ca gandurile unei femei la un moment dat, …  rareori sunt relevante.
Femeile ca si noi toti de altfel , suntem mare parte din timp prinsi in traficuri mentale dincolo de posibilitatea noastra de control.
In consecinta mintea isi are traseele sale traditionale care nu sunt nici pe departe atat de relevante pentru o situatie anume incat sa merite cunoscute. Ați fi surprinsi sa aflati cat de contradictorii sunt gandurile noastre chiar la intervale foarte scurte de timp.
Barbatii mai maturi  vor fi interesati de starea femeii si vor crea contextul ca ele să traiasca un sentiment de confort si incredere care le fac mai receptive la continuturile de energie care ne definesc si hranesc in relationare.

5. ”Daca as vrea sa stii ce gandesc mi-as fi exprimat gandurile cu voce tare . Iar daca vrei sa ma obligi sa-ti spun ceva  ce nu-s pregatită sa o fac nu-s sigura ca mai doresc momentu asta impreuna.”  Asta ar fi un raspuns destul de potrivit pentru barbatii care nu-ți pot respecta spatiul intim obligandu-te  prea des la o exprimare care nu o doresti.

Daca esti barbat si te priveste ceea ce gandeste femeia de langa tine  si nu-ti spune, …  inseamna ca este o problema de incredere si deschidere , care nu o poti dezvolta fortand intimitatea ci chiar dimpotrivă respectandu-i spatiul interior si alegerile.

6.” La ce te gandesti ” este o intrebarea prin care  barbații fug de obligatia de a fi prezenți si receptivi, cazand  tentatiei de ”a cere socoteală” pentru gandurile femeilor de langă ei si a cauta sa obtina sentimentul ca sunt in control.

7. Mai exista o situatie exceptională (care nu are legatura cu intrebarea ta de fond)  in care barbatul SIMTE ca s-a ajuns intr-un punct esential si ”incarcat” in care esti pregatita să spui ceva important iar intrebarea este o forma de a te  incuraja sa spui ceva ce vrei oricum să spui.

Acolo unde increderea si prietenia este totala si de durată, ..  intrebari ca si acestea nu mai au nici o miza intrucat oricum se poate spune usor orice. In aceste cazuri poti intreba oricand orice pentru ca nu este vorba de a cere socoteala sau a controla ceva.
Dar astea sunt cazuri f rare.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.