De ce le trebuie barbatilor, pentru relatii ”serioase”, doar femei ”cuminti” (reprimate sexual),desi se plictisesc repede de ele?

ed-skrein-as-daario-naharis-in-game-of-thronesDe ce le trebuie barbatilor, pentru relatii ”serioase”, doar femei ”cuminti”  (reprimate sexual), desi se plictisesc repede de ele?

Pentru ca nu vor sa fie in situatia de a trebui sa-si castige constant, pe toata durata relatiei, atentia femeii de langa el.
O fata ”cuminte” exclude varianta de a cauta si altceva, cand nu este satisfacuta sau cand vrea si alte experiente.

O fata ”cuminte” incearca sa-si ignore nevoile, … in baza unor convingeri perverse, implantate cu grija de o societate gandita sa serveasca interesele unor barbati, ce au renuntat la orice forma de demnitate.

Iar asta convine de minune unui barbat, care, astfel, fara nici un efort sau preocupare pentru a-si satisface ”iubita”, se poate considera mare scula cu femeie la fundu’ lui.

Trebuie doar sa o aleaga bine …
sa o impresioneze si sa o abureasca bine la inceput, avand grija la aparentele traditionale (sa fie frumusel si aranjat, sa para sigur de sine, inteligent si de succes)  … dupa care, f rapid, cat este inca ”beata de fericire”,
sa o preseze la angajamente ferme, care sa-i consfinteasca dreptul de proprietate asupra ei.

Dupa asta, poate umbla dupa ”curvele” la care tanjeste de fapt sufletul si scula lui, intrucat vinovatia si lupta interioara din partenera oficiala o va paraliza si limita.

Barbatii nu au fost niciodata atrasi de fetele ”cuminti” si aproape nimeni nu a facut dragoste cu o fata cuminte, sau cu o nevasta.
Doar s-a folosit de ea sa-si descarce tensiunile sexuale,  … cu ceva teatru, cat inca noutatea o facea sa para interesanta.
Este o lege fundamentala in dragoste (sex/erotism/conexiune), anume ca :
”NU poti face dragoste cu proprietatea ta”, Daario Naharis.

Deseori auzi barbati vorbind de cat de satisfacuti ar fi ca nevasta si amanta sa fie aceeasi persoana, sau
ca nevasta sa le fie amanta in pat (adica in sex) si doamnă (cuminte, distanta fata de alti barbati) in societate.

Dar amanta este atractiva, pentru ca nu este proprietatea unui barbat, pentru ca sexualitatea ei ii libera si asumata, … iar asta-i face pe barbati sa vibreze, plini de interes.

Dar exact ceea ce-l atrage, il complexeaza groaznic, pentru ca-i scoate la iveala toate neincrederile in sine, la gandul ca poate fi comparat cu altii.
Iar cand te stii un impostor sau ”papagal”, sigur ca traiesti senzatia ca oricine poate fi mai bun decat tine.

Cand esti un tip care respecti barbatii mai evoluati sau puternici, … comparatia cu ei nu te va dezechilibra, pentru ca-ti cunosti limitele si faci ce depinde de tine sa te finisezi si maturizezi ca si barbat, iar libertatea femeii de a ajunge la tot ce este mai bun …  nu te mai ingrijoreaza.

Cand insa esti slab si complet dezinteresat de maturizare si dezvoltare umana, … toata energia si preocuparea ta va fi indreptata catre intimidarea femeii, pentru a o presa sa nu-si urmeze interesele si atractiile.

Cand evoluezi, pentru ca te preocupa problemele tale de demnitate si umanitate, in loc sa-ti bati capu’ cu aparente si competitii, femeile te vor simti, chiar daca vag in prima faza si vor incepe sa se simta bine langa tine. Asa ajungi sa te simti multumit si satisfacut si constati ca te poti gandi relaxat la libertatea sentimentala si sexuala a femeilor din viata ta.

Cu cat esti mai matur, cu atat iubitele tale vor fi alese cu grija … si implicit vei sti ca vor alege, la randul lor, barbati de calitate de care te -ai putea apropia si pe care i-ai putea admira, daca i-ai cunoaste.

In concluzie, libertatea femeii obliga barbatul la evolutie, pentru a fi o oferta atractiva pentru iubitele lui, care au libertatea de a cauta, testa si experimenta, relaxat, relationarea cu barbatii.

Dar, barbatul contemporan vrea sa ramana un copil smecher, dar sa fie tratat ca un zeu, … care-si permite sa sacrifice usor viata unor femei, pentru linistea precara a unui ego nemasurat.

Iar femeile sunt in situatia imposibila, de a alege intre dispretul agresiv al barbatului si integritatea fiintei lor.

Alegerea este simpla, intrucat … intelegi ca nici un barbat pentru care contezi cu adevarat nu-ti va putea cere sa-ti amputezi identitatea energetica. Dar, oricat de simpla este argumentatia alegerii, trebuie curaj pentru a ”calca in picioare”  inconstienta sociala alimentata in mii de ani.

Sunt sigur, insa, ca tot mai multor barbati le va fi greu sa traiasca la acest nivel infantil si marunt  … si femeile vor primi o sansa de a fi intregi, libere, respectate si iubite, doar pentru ceea ce sunt.

 

Cris

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.