5 ani de de degenerare morală personală supraconștientă

10305033_10202141533927337_7922943515288243000_n

Fiti numa’ atenti la baiatu’. 🙂
Acum 5 ani numai 20-30 de preteni apropiati imi apreciau vreun articol despre libertatea sentimentala si sexuala in relatii, spre exemplu,  si primeam cam tot atatea acuzatii de satanism.
Imi amintesc ca pe vremea aia nu trecea o luna fara sa mai apara vreunul care
era convins ca-s Antichrist si-s finantat de new age,
sau ca-s doar un nenorocit degenerat care-si linisteste constiinta gasind justificari pentru depravarea lui.

Destui alti intelectuali cu pretenții … mă dispretuiau elegant in spatele unor atitudini de superioritate, mascate de o politete formala usor ironică, că la o polemica ratională si onestă bazată experiență intelegeau ca este riscant să se bage.

Cand au aparut primele semne de apreciere am fost suspectat, dar de aceasta data pe buna dreptate, 🙂  ca vreau să atrag  femei. Si desi am recunoscut de fiecare data ca sunt f  interesat de femei,  ”pretenii ” mei de acum cativa ani nu oboseau sa avertizeze lumea de pericolul care-l reprezit.

Mi-am dorit intodeauna femei care inteleg relationarea libera si spre norocul meu am intâlnit si cunoscut bine multe femei curajoase, inteligente, feminine, asumate.
Destule dintre cele pe care le-am cunoscut atunci imi sunt inca foarte apropiate.
Bia, Stela, Andreea si Laura sunt cateva dintre acestea.Ce nu stiu si nu au observat multi, este ca interesul meu pentru barbatii care respecta aceeasi viziune a relatiilor este si era la fel de mare ca si cel pentru femei.

Revenind la oile noastre, acum mă trezec peste noapte cu 400 de aprecieri la un articol care abordeaza problematica sexului in grup ( https://www.fiiconstient.ro//?p=2112  ) si aproape 2000 la cel in care-mi exprim recunostinta si dragostea mea ”ancestrală” pentru ”curvele” care mi s-au oferit atat de fain (   https://www.fiiconstient.ro//?p=2058   ).

Probabil vi se pare puțin, prin comparatie cu zecile de mii de aprecieri ale blogarilor fermecatori, talentati si arhicunoscuti cu care impart preocuparea pentru subiectul delicat al relationarii in cuplu.

Pentru mine faptul ca cineva isi asuma riscul de a promova public perspectivele mele, deloc confortabile, inseamna foarte mult.
Toti cei care o fac sub un profil real sunt oameni care se expun inconstientei cu a sa nesimtire si implicit risca ceva pentru ceea ce sunt, simt si cred. Cu fiecare gest de acest fel ceva esential se schimba in raportul de forte intre ipocrizie si onestitate.

Intimidarea agresiva, santajele emotionale ale inconstientilor din jurul fiecaruia dintre noi
sunt manevre comune de care nu scapa nimeni cand isi asuma ceea ce este,
iar faptul ca aceste presiuni  nu mai au forta de a-i descuraja pe cei onesti este inceputul sfarsitului puterii inconstientei.

Pe langa asumarile publice care-mi ung sufletul sensibil de Panda ( https://www.facebook.com/cris.popanda  ),
primesc constant, in mesaje private, aprecieri (coplesitoare pe alocuri) de la oameni
care inteleg importanta si utilitatea a ceea ce am de zis,
dar nu pot risca o apreciere publica pentru că i-ar pune in pozitii inconfortabile cu partenerul de viata, prietenii, profesorii, parintii etc.

f2c57d74ae27c16d6fb1b465a7d0ace2

Dincolo de asta intalnesc tot mai multi oameni in relatii care au facut pasi importanti in a se elibera unii pe altii.

Mult mai multi decat mi-am imaginat.
Anul trecut citeam rezultatele unui studiu facut pe 3000 de cupluri din Cluj care afirma ca 11% din aceste cupluri declarau ca se gasesc intr-o relatie deschisă.

Atunci mi se parea ca este o greseală, dar sunt convins ca situatia era reala si ca acum lucrurile stau chiar si mai bine. Ca o paranteza, fara legatura cu scopul articolului, va mai spun ca 53% dintre cuplurile studiate au declarat ca si-au inselat partenerul.

Dupa acesti 5 ani de interes maxim pentru subiectul relationarii si o experienta practica la care sunt convins ca foarte putini au ajuns vreodată, pot spune ca suntem deja mult mai departe decat m-am gandit ca vom ajunge, cand m-am aruncat aparent in gol riscand onestitatea si transparența totală, sperand ca nu-s singurul care vrea altceva de la relatii.

Consider că ratiunile inconstiente implicate in relationarea de cuplu au fost atat de complet si clar desconspirate, incat orice negare indică refuzul onestitatii si demnitatii.

Si prima decizie, cand totul mi-a fost clar, a fost aceea ca prefer singuratatea absoluta si perspectiva unei vieti de sexualitate exclusiva cu mine insumi, decat sa cad in vreun compromis privind conditiile de onestitate si libertate in relatiile cu femeile.

Consecinta este ca acum am in jur doar oameni care au refuzat si ei acest compromis si fac tot ce depinde de ei sa se elibereze de superioritate, ipocrizie, competitie, posesivitate.

O parte dintre cei care m-au dispretuit in tot acest timp au ajuns la mine in situatii limita, cerand, foarte demn de altfel, indrumare in situatiile extrem de dificile in care au ajuns dupa ce viata i-a pus in fata inevitabilului
de a fi parasiti de femei pentru care credeau ca inseamnă totul, sau de a nu-si mai suporta partenerii sau reprimarea care i-a imbolnavit.    Situatia era cu atat mai dureroasă pentru ei cu cat le-am prezis cu absoluta certitudine aceasta destinație relatională.

(Ex.1. – barbat. Bineinteles ca in tot acest timp ai avut dreptate, dar ce vroiai sa fac, in contextul dat? Acum sunt liber, oarecum si stie-ma pula ce fac cu libertatea. Putem sta de vorba? Sau m-ai scos de tot din vizor cind m-am scufundat in cacat? E nasol, greu, plins cu muci, depresie. Când eu eram prins in lat si tu scriai de libertate si futaiuri, te dispretuiam.)

(Ex.2. – femeie. Am mai citit din postarile tale si stii ce ? ma cam regasesc in unele din ele, ma refer la cele care tin de sexualitate. N-am prea vrut sa recunosc nici macar fata de mine ca mă regasesc prin ele. Unele m-au facut sa inteleg ca nu sunt monogama asa cum credeam. Acum vad si eu astea. Negarea mea a dus pana la faptul ca am iesit de pe grupul tău. Inca mă mai mint si acum cate putin, dar am redus volumu. As vrea sa fiu si mai onesta cu mine si sa ma cunosc mai bine, cat mai bine )

Revenind, esential este sa faci doar ce depinde de tine pentru a usura accesul la adevar si bun simt cand il recunosti oriunde.

Cand ai adevarul de partea ta, pentru ca inainte de toate nu l-ai tradat in tine, … viata are grija să te sustină, intrucat la prosperitatea ei contribui cu fiecare gest de onestitate.

4b41ea8145cd271ac55534e435cd5395

In consecinta, nici dumnezo sfantu, daramite niste dezechilibrati, hater-i, blogerite istete sau blogeri seducatori, ….  nu pot afecta ceea ce fac si-mi propun. Dimpotrivă, mă ajuta prin comparatie.

Ideea este că in pofida oricaror aparente si diversiuni, ceva esential se schimba in jurul nostru cand alegem onestitatea, libertatea si prietenia riscând fiecare cat putem pentru ele.

Ajuns aici am ocazia să multumesc lu frate-mio Marius Stan si pretenului Leonard Dobre care ma urmareau si promovau cand vremurile erau inca agresive cu perspectivele mele, iar eu eram citit de maxim 100 de preteni.

NU uitați expresia mea preferata din propriul portofoliu de inspiratie:
”Totul contează” .

Am mai spus-o de curand dar o repet:
astept cu nerabdare momentul in care partea umana sincera si constienta a lumii se va elibera de paralizia intimidarii maselor perverse, ipocrite si stupide de inconstienti.

Nu este nici o forta in inconstienta. De asta inconstienta se bazeaza pe presiunea maselor si este specializata doar in intimidare.
Pentru că-si stie imensa slabiciune si vulnerabilitate.
Este timpul ca constiența si cooperarea care o aduce sa devina de asemenea un fenomen de masă si cu totii vom sta mult mai linistiti si satisfacuti.

😉

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.