Eu , … Po

1. Marele meu noroc este ca am putut vedea, incredibil de devreme, adevarata valoare a lucrurilor pe care majoritatea nu dădeau doi bani.

Consecinta este că tot ce am iubit / dorit am protejat cu ”disperare” (de aia inteligentă si constientă), iar asta m-a incarcat pana acolo incat niciodata si indiferent de contextul exterior,  de starile de confuzie prin care am trecut, de presiunile externe  sau aparente ratări … nu am uitat ce conteaza cu adevarat.

Si cum am avut norocu’ sa nu uit, voi aveti ghinionu’ sa nu va las sa uitati ceea ce este important, oricat v-ati dori solutii facile la singura problema existentiala reala: starea profunda de bine.

 

2.  Daca nu v-ati prins, v-o spun clar: traiesc doar pentru erotism, libertate si prietenie absolută.

Si nici una dintre ele nu poate exista fara celelalte doua, semn clar ca aveti de-a face cu o noua Sfantă Treime. O puteti numi Sf.Treime a lui Po.

 

3.  Vine un moment cand gandurile nu mai pot supravietui in mintea ta. Si cu atat mai putin emotiile.

Probabil vi se pare tragic, dar nu-i cazu sa plangeti de mila celor ajunsi aici pentru ca femomenul este inceputul sfarsitului parazitului (inconstientei), care te-o ghidat catre tine insuti, in timp ce se hranea din tine.

Fiecare picatura de viata pe care mi-a furat-o, l-a trădat (desconspirat),  m-a obligat sa-l caut, sa stau cu ochii pe el  cand l-am vazut in mine sau oriunde in jur si in final m-a obligat să-l inteleg si să-i iau puterea.

I-am admirat inteligenta, dar am stiut că oricat de slab sunt, va veni momentul in care nu va mai exista loc in care sa se ascunda.

Asa am aflat cine sunt, ce trebuie sa protejez si cu cine am de-a face.

Iar daca am aflat eu, inseamna ca ati aflat cu toții.

 

4. Cand traiesti o viata cu curaj si-ti urmezi viziunile, sensibilitatea, oportunitatile, umanitatea, placerile … cu inevitabilul risc de esec sau umilință, … un an poate insemna cat mii de vieti traite in disperare dupa siguranta.

Curios este ca .. cu cat ai o viata mai sterila si chinuita, cu atat esti mai disperat sa nu ti-o pierzi si cu atat mai mult cauti solutii radicale.

In schimb, … doar cativa ani traiti autentic, deschis, intens si curajos te fac sa privesti cu incredere viata si mai ales moartea.

Frica exagerată de moarte este expresia unei vieti netraite, neasumate, neexprimate si prea mult gandite.

 

5. Sper ca pana mor sa se faca un crematoriu si la Cluj

si daca se poate să mor direct in cutia de bagat pe foc la 5 minute dupa ce am ajuns acolo pe picioarele mele,

iar dupa inca 20-30 minute sa fiu un borcanel nevinovat de minerale (cenusă).

Si mai sper ca pana mor sa imi las o amprenta personala atat de consistenta in lumea asta, privind BOR, incat indiferent de lege sau conjunctura nici un impostor spiritual ce se crede popă  sa nu aiba curajul să se apropie de mine, mort sau viu.

 

6. Competentele specifice de care te bucuri ca femeie , calitatile fizice evidente sau continuturile umane consistente, sunt caracteristici care te obliga la bun simt , respect si admiratie pentru cei mai dotati decat tine, la fel cum te obliga la suport (in masura resurselor disponibile) pt cei mai putin norocosi .

Superioritatea este sentimentul de importanta cladit pe desconsiderarea celorlalti in baza caruia iti imaginezi ca poti pretinde totul  si implicit sa fii servită neconditionat pt ca vezi doamne, … tu esti specială nu ca ”proastele si uratele” celelalte.

Sigur ca poti emite orice pretentie si foarte probabil sa gasesti destui care te vor servi , dar eu si alți ”degeneratii” ca mine , iti vor da peste bot cu ele daca ne vizezi cu astfel de atitudini.

Pt mine acest mod de raportare la oameni si relatii este nesimtire , care ma indepartează.

Eu sunt atras inainte de toate de feminitate si preocupare pentru umanitate si doar dupa asta sunt interesat de anumite forme, dar de cele mai multe ori aceste forme care-mi satisfac viscerele acopera o paleta f larga de dimensiuni si multe sunt foarte departe de ceea ce in aparenta se caută pe piata.

 

7.  Bărbatii care ajung prin patul sotiei mele sunt barbati de mare calitate si imi sunt cel putin amici. Dar cei mai multi imi sunt prieteni foarte apropiati. Barbati care mi-ajung preteni trec prin paturile tuturor femeilor din viata mea.

In concluzie nu doar ca ma simt bine cu situatia dar sunt chiar recunoscator ca este atrasa de barbati care-mi plac si mie. Sigur ca este posibil sa ajunga in viata ei si barbati de care nu ma pot apropia dar in cazul ala voi pastră o distanță confortabilă pentru toși cei implicati. Da nu este mare branză așa cum probabil vă pare ci este doar consecința faptului că am aflat și eu dupa multi ani de superioritate travestita in self respect ca universul nu graviteaza in jurul curului meu.

O femeie profund satisfacută in nevoile ei de relationare cu barbatii este una fericita si relaxata care ofera f mult tuturor celor apropiati . 😉

 

8.  Paradoxul barbatului adevarat (ca mine 😉 – nu-i de ras ca vorbesc pe bune aici ) este ca in sufletul lui incap multe femei dar nici o nesimtită care se crede superioară oricarei alte femei.

9.  Fara exceptie imi doresc ca in orice relatie cu femeile acestea sa se simta cu mine la fel de confortabile precum sunt ele in intimitate. Asta-i pt mine un criteru perfect pt a masura nivelului de apropiere si incredere dintr-o relatie. Orice cenzură sau rezerva in exprimare sau manifestare indică motivatii si raportari incorecte de o parte sau de alta.

 

10.  Eu unu inteleg perfect treptele de deschidere a unei relatii pana la libertatea si onestitatea care fac o relatie permanent proaspată si deci o sursa inepuizabil de sens existential.

Am trecut prin faze in care acceptam fara probleme libertatea partenerelor mele , dar nu puteam suporta nici un fel de detalii despre cum si-o foloseste.  Nu va spun cat de imposibil mi se parea la un moment dat si sa-mi imaginez partenerele intr-un context erotic cu alt barbat.

Sigur că  dificultatea de a accepta libertatea erotica si sentimentala a femeilor din viata mea coabita perfect cu perceptia firescului propriei libertati ca expresie a imensei ipocrizii in care am acceptat multă vreme sa traiesc.

A trebui sa trec peste multe alte trepte ca sa ma simt f bine cu barbatii de care-s atrase partenerele mele.

Sau pana cand am putut  vorbi cu oricare dintre ele cu relaxare si placere despre celelalte relatii in care suntem implicati.

Nu conteaza insa treapta pe care esti la un moment dat , …esential este sa nu negociezi cu slabiciunile si perversitatea ta ,  iar obiectivul final de libertate si deschidere totala sa fie ne negociabil.

Orice compromis uzeaza baza oricarei relatii. Iar eu vreau relatii durabile bazate pe incredere totala.

 

11.  Atentionari privind derapajele mele ortografice (unele chiar amuzante prin stupizenia lor)  primesc de multa vreme , de la multa lume si le multumesc tuturor pentru modul elegant in care o fac. Problema este ca atunci cand sunt inspirat de ceva anume, sunt prins si in alte preocupari. Practic scriu rapid ca sa ramana ideea si corectez ulterior. Daca te uiti la statusurile mai vechi de 12 ore o sa gasesti foarte putine greseli in ele.

In privinta tinerilor al caror model iti imaginezi ca sunt , cred ca este mai onest sa ma cunoasca asa cum sunt inclusiv cu dezinteresul meu pentru ortografie sau cu lipsurile mele la acest capitol.

Sigur ca am insa un mare interes sa fiu inteles corect si intr-adevar aici am nevoie cateodata de o ortografie mai buna.

12. Competentele specifice de care te bucuri ca femeie , calitatile fizice evidente sau continuturile umane consistente, sunt caracteristici care te obliga la bun simt , respect si admiratie pentru cele mai dotate decat tine, la fel cum te obliga la suport (in masura resurselor disponibile) pt cele mai putin norocoase .

Superioritatea este sentimentul de importanta cladit pe desconsiderarea celorlalte femei  in baza caruia iti imaginezi ca poti pretinde totul si implicit sa fii servită neconditionat pt ca vezi doamne, … tu esti specială nu ca ”proastele si uratele” celelalte.

Sigur ca poti emite orice pretentie si foarte probabil sa gasesti destui care te vor servi , dar eu si ”degeneratii” ca mine , iti vor da peste bot cu ele daca ne vizezi cu astfel de atitudini.

Pt mine acest mod de raportare la oameni si relatii este nesimtire groteasca care ma indepartează.

Eu sunt atras inainte de toate de feminitate si preocupare pentru umanitate si doar dupa asta sunt interesat de anumite forme, dar de cele mai multe ori aceste forme care-mi satisfac viscerele acopera o paleta f larga de dimensiuni si multe sunt foarte departe de ceea ce in aparenta se caută pe piata.

 

13. (41-3 LD ) Eu am convingerea ca lista mea de peste 100 de blocati valoreaza mii de euro tocmai pt ca sunt indivizi care par k (unii chiar f k ) de la distanta sau cand nu este o miză dar in realitate sunt de o impostură rară si greu de identificat fara anumite contexte speciale care eu le creez nu rareori intentionat.

Eu condider ca a te separa in viață, … atat cat iti permite contextul , de tot ce nu este constructiv este o obligatie a fiecaruia ditre noi. Dar este in aceiasi masura o obligatie sa nu te grabesti cu evaluarile si deciziile transante.

Esential este insa ca separarea sa se faca intr-un cadru de respect sincer pentru alegerea celorlalti de a fi cum vor ei cata vreme nu au nici un acces la viata mea.

Iar FB ul este un spatiu in care din fericire aceste separări sunt usor de trasat.

 

14.  Pur si simplu sunt depasit de sarcina de a gestiona secunda care tocmai o traiesc si ceea ce ea-mi oferă chiar acum.

Asa că, … va rog, nu-mi cereti sa-mi organizez nici macar viitorul apropiat.

Sunt mult prea ocupat sa-mi traiesc clipa asta marunta si nevinovată de viață ce o am impreuna cu voi toți
15.  De neinteles paream pentru toti la un moment dat , … pana cand am decis ca voi merge atat de adanc in intelegere incat nu-ti vei mai permite sa ma clasifici ca fiind de neinteles fara sa pari superficial sau irational.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.