Proza fantastica: Conceptia experinței umane in extazul orgasmic al vieții adânc penetrate de conștiință

Proză fantastică:

Conștiența este detasat cel mai puternic si ieftin drog. Nu exista stare indusa de droguri comparabila cu beatitudinea recuperarii si pastrarii clarității si perceptiei asupra adevaratei identități.

Conștiența este acea stare de vigilență , urmarire, contemplare a fenomenelor interioare care iti permite sa-ti cunosti interesul si modul in care il poti atinge. Sigur ca exista un singur interes in acest univers si cred ca v-am lămurit ca acesta este STAREA DURABILA SI PROFUNDĂ DE BINE.

Bineinteles ca intre partea din noi care percepe si pastreaza claritatea si partea din noi numita de catre mine mai sus ”identitate adevarată” este o misterioasă legatura si echivalență.

Practic beatitudinea este simptomul unei conștiințe conștiente in acelas timp de propria natura imuabila
precum si de natura energetica ce defineste viața

In acesta perspectiva eu sunt un sambure de conștiința care se descopera pe sine in relatie cu viața (ca si creatie a conștiintei) … VIAȚĂ, … in care, constiinta si-a disipat intreaga putere , voință si intenții.

Disiparea insa , .. face creatia să nu mai fie creatie, … ci un transfer de identitate ce dovedeste imensa iubire si comuniune dintre viață si conștiință.

Așa a devenit conștiința ca parte a identității noastre
un observator tacut si in acelas timp, un misterios si neimplicat focar de beatitudine
iar viața a devenit , … singura autoritate si putere ce poate renaste conștiința in manifestare si astfel poate da forma si putere conștiinței.

Conștiința si-a daruit intreaga putere , creatiei ei (vieții), … si a lăsat ca zestre beatitudinea, celor care aleg decis să o caute, descopere, cunoasca si in cele din urma să colaboreze până la simbioza perfecta.

Simbioză care imediat ce incepe să se producă face intreaga industrie a drogurilor si divertismentului să tremure de disperare.

Calea catre claritate si simbioză este , onestitatea si bunul simt care releva alegerile care ne incarca si prin care viata din noi prosperă.

Iar pentru cei care lucrurile par dificile nu uitati că constiința va ghideaza prin singura putere la care nu a renunțat : starea de bine ca fractiune a beatitudinii.

Atentia la adevar si inrădăcinarea in el … declanșează procesul de beatificare a ființei. Sentimentul de sens in viața este de fapt o stare de bine prin care conștiința iți spune că pe directia ce ai aleas-o , ea este alături de tine.

In masura in care textul are vreun sens pt voi … vă asigur că orice asemanare cu realitatea este absolut intamplătoare. 🙂

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.