Toti vrem sex. Mult. ;)

Barbati sau femei, cu totii vrem sex cat mai mult. Ii un fapt. Este un aspect esential al naturii noastre umane. Femeile vor sa fie futute mult si bine, la fel cum barbatii vor sa futa. Evident ca vorbesc de acei oameni sanatosi, care mai au o viata si vitalitate in ei. Simplul fapt ca respiri si prin capul tau trec ganduri, nu inseamna ca ai viata in tine.

Interesul instinctual pentru sex este invitatia naturii de a ne interesa si apropia de sexul opus. De a-i percepe valoarea si importanta si a lua o decizie in acest sens. De a face o alegere de raportare.

Probleme apar cand nu-ti poti recunoaste sau asuma acest interes, nu intelegi importanta sexualitatii si nu intelegi ca un sex bun este consecinta unor raporturi umane si corecte, deci incarcate de respect si prietenie … intre sexe.

Facem sex ca sa comunicam mai complex si profund, nu comunicam ca sa facem sex. Comunicarea reala in toate formele este expresia preocuparii pentru celalat, iar sexualitatea isi dezvaluie potentialul de incarcare energetica si satisfactie, doar cand este subordonata interesului pentru feminitate sau masculinitate.

Cand comunicarea este subordonata scopului de a face sex,  ea devine manipulare. NU este un schimb de informatie, ci exploatarea unor conditionari sau limite ale celuilalt. Astfel preocuparea pentru celalalt se transforma in folosirea celuilalt ca expresia a faptului ca dezumanizezi individul, tratandu-l ca un mecanism (obiect).

Alegand sa manipulam si sa folosim oamenii, alegem sa-i dezumanizam (sa-i reducem) si pe noi odata cu ei. Automat calitatea experientei sexuale va reflecta nivelul scazut de constiinta, presupus de interactiunea a doua identitati, care au ales o perspectiva lipsita de umanitate si demnitate.

In consecita, nu uitati niciodata ca satisfactia in sex reflecta exact caracteristicile spatiului in care se consuma relationarea cu sexul opus: comunicare si preocupare sau manipulare si folosire.

In fapt parteneriatele existentiale, precum cel dintre feminitate si masculinitate, sunt destinate experimentarii sentimentului de protectie (siguranta) si satisfactie (placere). Ce ne putem dori mai mult de la aceasta viata?

Acum cred ca intelegeti de unde atata suferinta si frica. Este consecinta modului in care am ales sa experimentam acest parteneriat.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.