Precizare

Nu ma pretind a fi nici un fel de om.
 
NU sunt interesat sa par smerit, spiritual sau evoluat cuiva,  pentru ca stiu exact cum stau la toate aceste capitole.
Nu vreau sa evit nimic din ce sunt si cu atat mai putin sa maschez ceva.
 
Nu cenzurez nimic, pentru ca nu am o imagine de protejat.Ce sa fac cu o imagine, cand ma simt atat de bine.Ce sa faci cu o imagine, cand intelegi ca ceea ce esti vorbeste de la sine?

 
Unde sa-mi mai gasesc preocuare pt ea?
 
La cat scriu eu, ultima mea grija este sa nu par cumva.
Daca ceea ce scriu iti lasa o impresie prea buna, dar gresita despre mine, nu pot fi decat incantat sa ma tradez in ceea ce nu era evident din mine.In general, recomand temperarea oricarui entuziam incarcat de admiratie pentru mine, intrucat de la admiratie la dispret nu este decat un pas, mai ales in ce ma priveste.
 
Asa ca aveti putina rabdare pana va dezamagesc.Daca esti chiar interesat de cine sunt, nu te vei grabi sa tragi concluzii dupa o exprimare fie ea si nefericita.
 
Mai ales, inainte sa ma intrebi de ce am folosit-o. Vei vrea sa ma cunosti mai bine,  pt ca oricate exprimari nefericite ar fi, vei gasi infinit mai multe, foarte fericite.
Este f bine sa-si aminteasca tot timpul cei care ma citesc, ca nu-s pe o scena in care vreau ceva de la cineva, fapt ce m-ar obliga la o problematica de PR (relatii publice).
 
Sunt aici cu o experienta pesonala rara … pozitie de pe care va ofer, cu placere si recunostinta pt atentia care o primesc, aceasta experienta, cat pot mai bine.
 
Cris
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.